Baldur’s Gate 3’te oyuncuların en çok hangi nedenlerden dolayı kızdığını sıralayın: Soygun, üçüncü perde ve hatalar.

Baldur’s Gate 3’te oyuncuların en çok hangi nedenlerden dolayı kızdığını sıralayın: Soygun, üçüncü perde ve hatalar.

Adım adım bir rol yapma oyunu olan Larian Studios’un Baldur’s Gate 3’ü birçok oyuncu için RPG türünde gerçek bir nefes aldı. Proje sadık hayranlarının büyük bir tabanını bir araya getirdi ve farklı kategorilerde haklı bir şekilde ödüller kazandı. 2023 yılı sonuçlarına göre, oyuna birkaç zafer verdik, ancak oyun kusurlardan yoksun değil. Övgü dolu eleştirilerle birlikte, Baldur’s Gate 3, kullanıcılardan oldukça olumsuz yorumlar aldı. Bugün geçen yılın en iyi oyunlarından biri hakkında en çok neden şikayet edildiği biliniyor.

Baldur’s Gate 3 hakkındaki olumsuz eleştirilerin istatistiği, Reddit forumundaki hayranlar sayesinde ortaya çıktı. Kullanıcılar, Metacritic’teki oyunun birçok kullanıcı derecesini analiz ettiler ve oyunun başlıca eleştirilerini yansıtan kullanışlı bir grafik oluşturdular.

Beklenmedik bir şekilde, kullanıcılar genellikle Baldur’s Gate 3’ü “kötü hikaye” için eleştiriyorlar, oysa birçok oyuncu için oyunun hikaye kısmı mükemmel olarak kabul ediliyor. Ayrıca kullanıcılar, oyun içi hatalar ve sorunlu üçüncü bölüm konusunda sık sık şikayet ediyorlar, ki bu eksiklikler Larian Studios tarafından bile kabul edildi.

Oyuna absürt şikayetler arasında adım adım oynama süreci ve oldukça açık bir şekilde romantik ilişkilerin mümkün olması gibi şikayetler öne çıkıyor. İşte Baldur’s Gate 3’e en sık yapılan 10 şikayetin listesi:

  1. Kötü hikaye
  2. Çökme/hatalar
  3. Yavaş
  4. Üçüncü bölüm
  5. Kötü karakterler/eşlikçiler
  6. Adım adım oyun
  7. Romantizm/cinsellik
  8. Önceki Baldur’s Gate oyunlarından farklı
  9. Hareket/yer değiştirme
  10. Seçeneklerin eksikliği/illüzyon.