Baldur’s Gate 3’ün iPad Pro ve iPhone için çıkışı hakkındaki dedikoduları yalanlayan Larian Studios’un Yayıncılık Bölümü Başkanı

Baldur’s Gate 3’ün iPad Pro ve iPhone için çıkışı hakkındaki dedikoduları yalanlayan Larian Studios’un Yayıncılık Bölümü Başkanı

Apple’ın 2024 yılındaki ilk büyük etkinliği gerçekleşti ve yeni iPad Pro ve güçlü Apple M4 çipi tanıtıldı. En son teknolojiler birçok olasılık sunsa da, Baldur’s Gate 3’ün yeni Apple cihazlarda piyasaya sürülmemesi bekleniyor.

Sunumun ardından bir Apple ve Android incelemecilerinden biri, Baldur’s Gate 3’ün “2025 yılına başında iPad Pro ve muhtemelen iOS için, iPhone 15 Pro ve 16 Pro gibi cihazlar için” çıkabileceğini hatırlattı.

Ortaya atılan iddiaya dikkat çeken Larian Studios yayıncılık birimindeki yetkili Michael Daus hızla soğuk su dökerek, “bu söylentinin kaynağının saçma olduğunu” belirtti. Ancak bu, Daus’un Apple teknolojisinden etkilenmediği anlamına gelmiyor. O, iOS telefonunun Baldur’s Gate 3’ü başlatıp başlatamayacağı sorulan başka bir hayranın sorusuna cevap veriyor.

Ben sadece bir yayıncı adamım, ama Apple’ın teknolojisi her zaman beni etkiler. Harika. Ama ben olayın içinde değilim. Ancak onların mühendisleri açıkça sınıfında en iyiler. M1 uzayın dışındaydı. Hala etkileyici.

İşte böyle. Apple teknolojisi iyidir, ancak Baldur’s Gate 3’ün çıkışı yakın değil gibi görünüyor.