Baldur’s Gate 3’ün Kilit Yaratıcısı Dragon’s Dogma 2’deki Özgürlük ve Atlama Yeteneklerinden Çok Etkilendi.

Baldur’s Gate 3’ün Kilit Yaratıcısı Dragon’s Dogma 2’deki Özgürlük ve Atlama Yeteneklerinden Çok Etkilendi.

Dragon’s Dogma 2’deki performans sorunlarına rağmen, birçok oyuncu Capcom’un bu yeni rol yapma oyununun inanılmaz ölçeğini adil bir şekilde takdir edebildi. Oyuncular, birçok modern çıkışta eksik olan benzersiz mekanikler ve zor öğeleri övdüler. Oyuncuların coşkulu yorumlarına geliştiriciler de katıldı. Belki de en övgü dolu inceleme, Baldur’s Gate 3’ün önemli yaratıcılarından biri ve Larian Studios’un yöneticisi olan Michael Daus’tan geldi.

Dragon’s Dogma’nın devamı, Daus’u kendi kişisel geçişinin ilk saatlerinde bile büyük ölçüde şaşırtmayı başardı. Oyunun neredeyse tüm hafta sonunu geçirdiği ortaya çıktı ve maceraları uzadıkça açık dünyanın ne kadar şaşırtıcı hale geldiğini gördü. Ona göre, Dragon’s Dogma 2, özgürlüğüyle şaşırtıcı bir oyun.

Michael Daus, çoğu modern RPG’nin oyuncuyu bir şekilde sınırladığını belirtti. Bu, basit hareket ve eylemleri kapsar. Ona göre, Dragon’s Dogma 2, bu kalıbı kırıyor. Oyunda “muhteşem bir hareket özgürlüğü” var, dünyayı keşfetmeyi daha ilginç hale getirirken, zıplama imkanı da Baldur’s Gate 3 geliştiricisi için ayrı bir zevk türü haline geldi.

Capcom’un geliştiricileri daha önce oyun için gelecek güncellemelerin içeriğini paylaştılar. Dragon’s Dogma 2’de performansı artırmak ve diğer faydalı düzeltmeleri yapmayı arzuluyorlar.