Baldur’s Gate 3’ün Sevimli Kediyle Başarılı Bir Şekilde Tamamlanması, Ancak Sorunsuz Değil

Baldur’s Gate 3’ün Sevimli Kediyle Başarılı Bir Şekilde Tamamlanması, Ancak Sorunsuz Değil

Larian Studios’tan adım adım bir rol yapma oyunu olan Baldur’s Gate 3, oynanış için oyunculara inanılmaz bir miktar seçenek sunuyor. Oyun endüstrisi uzun süredir değişkenliğiyle şaşırtabilecek projeler görmemişti. Neyse ki, proje geliştiricileri gerçekten bu yönü üzerinde çalıştılar ve Baldur’s Gate 3, piyasaya sürülmesinden yarım yıl sonra bile yeni bir şeyler sunabiliyor. Örneğin, son zamanlarda oyunun tamamen bir kedi olarak bitirilebileceği ortaya çıktı, ancak bu tür bir geçişi kolay olarak adlandırmak mümkün değil.

Baldur’s Gate 3’ün alışılmadık bir geçişini Proxy Gate Tactician takma adıyla paylaştı. O, sevimli bir kedi karakteri olarak epik rol yapma oyununu tamamlamayı hedefledi, harici modifikasyonlar veya hileler olmadan. Kedi olarak bitirme deneyimi, mümkün olduğu kadar dürüst oldu. Bunun için gereken tek şey, seçilen bir druid sınıfına sahip yeni bir karakter ve hayvan dönüşüm büyüsüydü.

Oyuncu, Nautiloid gemisine giriş yaptıktan hemen sonra bir kediye dönüştü ve 41 saatten fazla bir süre sonunda Baldur’s Gate 3’ü tamamlayarak final jeneriğine ulaştı. Kedinin karakteri zayıf olduğu için, herhangi bir savaş zorlu oldu. Ayrıca, bu dönüşüm bazı noktalarda engeller yarattı, özellikle kapılarla etkileşimde bulunurken. Bu zorluklara rağmen, oyunun bitirilmesi gerçekten benzersiz bir deneyimdi, özellikle Baldur’s Gate 3’ün olanakları göz önüne alındığında.