Banishers: Ghosts of New Eden adlı oyunun hikaye fragmanı, ana karakterlerin trajik kaderini ortaya koyuyor.

Banishers: Ghosts of New Eden adlı oyunun hikaye fragmanı, ana karakterlerin trajik kaderini ortaya koyuyor.

Focus Entertainment ve DON’T NOD, karanlık maceraları Banishers: Ghosts of New Eden’a 13 Şubat 2024 tarihinde çıkacak olan hikaye fragmanını tanıttı.

Role-playing action oyuncuları doğaüstü tehditlerle dolu bir dünyaya götürecek ve onları aşk, yaşam, ölüm ve fedakarlık konularında karar vermeye zorlayacak. Yeni fragman, etkileyici ve dokunaklı hikayeyi canlandırarak, Banishers’ın karmaşık tarihini ve Ana karakterler Anteya Duarte ve Red Macree’in temel ilişkilerini gözler önüne seriyor.

Banishers: Ghosts of New Eden’da oyuncular, yerleşimcilere yardım etmek için Yeni Eden’e gönderilen hayalet avcılarının ayaklarına geçiyorlar. Anteya’nın düşüncesiz bir saldırı sırasında trajik bir şekilde ölmesi ve onu küçümseyen hayaletlerden biri olmasıyla, bahisler aniden yükselir. Bu olayın yıkıcı dönüşü, Red’i canlıları kötü ruhlardan koruma yemini arasında ve mentoru ve sevgilisi Anteya’ın durumunun yıkıcı gerçekliği arasında paramparça eder.

Banishers: Ghosts of New Eden’in yolculuğu, aşk, fedakarlık ve kendi arzularını görev duygusuyla uzlaşma mücadelesi arasındaki karmaşık ilişkiyi keşfeder. Oyuncular canlılar ve sevdikleri arasında seçim yaparak bu aldatıcı yolu takip etmek zorunda kalacaklar.

Banishers: Ghosts of New Eden, 13 Şubat 2024 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için piyasaya sürülecek.