“Barış Muhafızı”nın tüm ana karakterleri ikinci sezonda geri dönecek

“Barış Muhafızı”nın tüm ana karakterleri ikinci sezonda geri dönecek

Son zamanlarda “Peacemaker” dizisinin ikinci sezonu hakkında çok şey duyduk. Birkaç gün önce DC Studios’un yönetmeni ve başkanı James Gunn senaryo üzerindeki çalışmanın tamamlandığını duyurdu. Bundan sonra Gunn, diziye hangi karakterlerin geri döneceğiyle ilgili detayları açıkladı.

Danielle Brooks tarafından canlandırılan Leota Adebayo, Jennifer Holland tarafından canlandırılan Emilia Harcourt ve Steve Agee tarafından canlandırılan Economos’un yanı sıra Peacemaker (John Cena) ve Vigilante (Freddie Stroma) ikinci sezonda kesinlikle yer alacaklar.

İkinci sezonla ilgili olarak Gunn’a neyin özellikle heyecanlandırdığı sorulduğunda, “Çok şey. Evet, açılış jeneriği dahil” dedi, bu da onların tamamen yeni olacağını ama hala birinci sezonun girişini yaratan koreograf Sharisse Barton tarafından yapıldığını vurguladı.

Bu, çekimlerin yakın gelecekte başlayacağı anlamına gelmese de, en azından çalışmaların doğru yönde devam ettiğini ve tam üretimin başlamasına olan umudun henüz çok zaman almayacağını gösterdi.