Başka Bir Fortnite Gizemi: İzole Kilitli Kapak

Başka Bir Fortnite Gizemi: İzole Kilitli Kapak

Fortnite Gizemi

Fortnite Gizemi

Fortnite, ay boyunca süren bir meteor çarpışmasından dolayı çok fazla spekülasyon ve ilgi yarattmıştı. Epic’in şimdi de başka bir toplum gizemini karıştırmaya çalışıyor gibi görünüyor. Bu kez, oyuncular ormanda derin bir izole bir kapak fark ettiler. Şimdilik hiç bir işe yaramıyor. Ama Epic durduk yere neden ormanın ortasına gizemli bir kapıyı yerleştirsin ki? Tahminimiz Epic’in yine büyük planları var.

IGN, kapağın kırılmaz olduğunu ve ipucu olabilecek grafiti karalamalarla işaretlendiğini bildiriyor. Bir Reddit kullanıcısı, yeniden yerleştirme aracıyla kapağın içine baktı ve sadece büyük bir kaya kütlesi buldu. Ne amaçla olursa olsun, Epic her şeyi kolayca açıklamıyor. Kapağı Wailing Woods’da bulabilirsiniz; işte ekran görüntüsü.

Fortnite Kilitli Kapak

Fortnite Kilitli Kapak

Tabi bu bizlere popüler TV dizisi Lost‘u anımsatıyor. TV dizisine olan paralellikler kasıtlı gibi görünüyor. Büyük gizemleri ortaya çıkarmak için özel bir tutkuya sahipti ve ikinci sezon büyük ölçüde ormanın ortasındaki mühürlü bir kapak etrafında dönüyordu. Gizem ortaya çıktıkça, kapak, adanın eşsiz özellikleri üzerinde deneyler yürüten bir araştırma grubu tarafından işletilen birkaç istasyondan biri olarak ortaya çıkmıştı.

Geçtiğimiz ay Fortnite haftalar boyunca, zaman geçtikçe gece gökyüzünde daha büyük görünen bir göktaşını bekleyerek geçirdi. Sonunda harita ile çarpıştı, Dusty Depot’u çıkardı ve yerine Dusty Divot’u yarattı. Etki aynı zamanda yeni süper kahramanlar ve kötüler motifi ile ilgili birçok gizli üs ortaya çıkarmış gibi görünüyor. Bu arada, Avengers: Infinity War‘dan popüler kötü adam Thanos oyuna eklendi.

Fortnite oyununu buradan hemen indirebilirsiniz.