Batman'ın Çıkan Son Filmi Global Gişede 500 Milyonu Aştı

Batman'ın Çıkan Son Filmi Global Gişede 500 Milyonu Aştı

Uzun zamandır beklediğimiz The Batman filmi nihayet vizyona çıktı. 8,4 imdb puanı ile son zamanların en yüksek puanını alan Matt Reeves imzalı yeni DC Batman'ın başrol oyunculuğunda Robert Pattinson yer aldı. 

Th Batman, pandeminin en yüksek açılışını yapan ikinci film olmayı başardı. Türkiye'de 128,5 milyon dolar hasılat ile son zamanların en yüksek seyirci sayılarından biri oldu.  Comscore'un medya analisti: “Batman’in ilk haftadaki başarısı seyircilerin süper kahraman filmlerinden yalnızca neşeli ve eğlenceli olduklarında değil, aynı zamanda daha derin bir duygusal deneyim sunduklarında da keyif aldıklarını kanıtladı.” ifadelerini kullandı. 

Batman, gişede beklentileri aşarak 2022'nin en yüksek profilli oyunlarından biri. Robert Pattinson ve Zoe Kravitz'in başrollerini paylaştığı film, 4 Mart Cuma günü vizyona girdi. “Batman”, pandemi dönemindeki en büyük kırılmayı yakalayan “Örümcek Adam: Hiçbir Yerde”den sonra en çok izlenen ikinci film oldu.

Yapılan açıklamalara göre Batman, Mart 2020’den sonra vizyona giren ve açılış bilet satışlarının 100 milyon doları aşan ikinci filmi olarak karşımıza çıkıyor. Disney ve Sony ortak yapımı “Spider-Man: No Way Home”, Aralık 2021’deki çıkışında 260 milyon dolar hasılat elde eden ilk yapım olmuştu.