Batman: Arkham Knight, Suicide Squad: Kill the Justice League ile Karşılaştırıldı

Batman: Arkham Knight, Suicide Squad: Kill the Justice League ile Karşılaştırıldı


Batman: Arkham Knight, Rocksteady tarafından piyasaya sürülen en güzel oyunlardan biri olarak kabul ediliyor. Ve Suicide Squad: Kill the Justice League şu anda erken erişimde olduğundan, kullanıcı NikTek aralarındaki karşılaştırmalı bir video paylaştı. Son Batman oyununun piyasaya çıkışından bu yana 9 yıl geçti.

Bu video, bu iki oyun arasındaki sanatsal farkları vurguluyor. Örneğin, Batman: Arkham Knight’da yağmur ve yansımalar var. Öte yandan, Suicide Squad’da bu tür efektler kullanılmıyor. Sonuç olarak, Arkham Knight’daki şehir Suicide Squad’dakine göre daha iyi ve daha düz olmayan bir görünüme sahip. Aynı zamanda bazı diğer yerler de öyle.

Ayrıca, bu oyunların (oyun oynanışı açısından) tamamen aynı olmadığını belirtmek gerekir. Batman: Arkham Knight bir aksiyon-macera oyunu, Suicide Squad ise looter-shooter türünde ve hikaye kampanyasını bitirmek sadece 9 saat sürüyor.

Suicide Squad: Kill the Justice League şu anda PC, PS5 ve Xbox Series X/S’in dijital Deluxe sürümü sahipleri için mevcut. Standart sürüm oyuncuları ise resmi çıkış tarihine kadar 2 Şubat’a kadar beklemek zorunda kalacak.