Batman: Crusader in Cape Animasyon Serisinin Çıkış Tarihi ve İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı

Batman: Crusader in Cape Animasyon Serisinin Çıkış Tarihi ve İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı

Marvel’ın “X-Men ’97” adlı yapımı hayranlar arasında büyük heyecan yaratırken, Warner Bros. ve DC, Warner Bros. Animation, Bad Robot Productions ve 6th Idaho işbirliğiyle yeni bir animasyon dizisi çalışması olan “Batman: The Caped Crusader” üzerinde çalışmaya başlıyorlar. J.J. Abrams, Matt Reeves ve Bruce Timm’in yürütücü yapımcılığını yaptığı uzun beklenen dizi, 1 Ağustos 2024 Perşembe günü Prime Video’da yayınlanacak. İzleyiciler toplam 10 bölümü izleyebilecekler.

“Batman: The Caped Crusader”da, suçluların hüküm sürdüğü, yasa abidelerinin ise sürekli bir korku içinde yaşadığı Gotham Şehri’nde, iyi olanlardan çok daha fazla yolsuzluğun olduğu bir dünya tasvir ediliyor. Bir trajedinin ateşinde sertleşmiş, varlıklı bir sosyetik olan Bruce Wayne, aynı anda hem normal bir insandan hem de Batman’den farklı hale gelir. Adalet için verdiği mücadele, polisten ve belediyeden beklenmedik müttefikler çeker, ancak kahramanca eylemler beklenmedik ölümcül sonuçlara yol açar.

“Batman: The Caped Crusader”ın ilk görüntü galerisi, Bruce Timm’in efsanevi ve büyüleyici tarzında tasvir edilen diziye dahil olan birkaç karakteri gösteriyor. Dr. Harleen Quinzel / Harley Quinn, Komiser James Gordon, Catwoman, Bruce Wayne, Clayface ve Batman şunlardır.

“Batman: The Caped Crusader” aslında üç yıl önce HBO Max ve Cartoon Network tarafından iptal edilmiş, ancak Warner Bros. Discovery tarafından yeniden çekilmiştir. Neyse ki, Amazon iki sezon sipariş etmiştir. Dizi, “Batman mitolojisinin yeniden tasarımı” olarak tanımlanmaktadır ve “en modern animasyon yöntemleri ve teknolojilerinin kullanılacağı” söylenmektedir.

“Bu karakteri geri getirmek ve Gotham Şehri’nde heyecan verici yeni hikayeler anlatmak için birlikte çalışmak heyecan verici. ” olarak söyle J.J. Abrams ve Matt Reeves, proje ilk duyurulduğunda ortak bir açıklama yaptı. “Dizi heyecan verici, sinematik ve Batman’ın noir köklerini hatırlatan bir yapım olacak, aynı anda bu ikonik karakterlerin psikolojisine daha derinlemesine dalacak. Bu yeni dünyayı paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”

Eğer “Batman: The Caped Crusader”, “X-Men ’97” gibi X-Men hayranlarını ele geçirirse, belki de hiç görmediğimiz bir animasyonun yeniden canlanacağını görebiliriz!