Batman: Gotham Knights Yeni Batman Oyunu Olabilir

Batman: Gotham Knights Yeni Batman Oyunu Olabilir

Reddit kullanıcıları, büyük şirketler için alan adlarını yöneten bir şirket olan MarkMonitor'un kısa süre önce DC evrenindeki yeni oyunlarla bağlantılı iki web sitesi kaydettiğini keşfetti. Bunlar gothamknightsgame.com ve suicidesquadgame.com (suicidesquadkillthejusticeleague.com da var, ancak bu durumda bunun bir video oyunu olduğuna dair net bir işaret yok).

Batman: Gotham Knights hakkındaki önceki raporlara göre, WB Games Montreal (Batman: Arkham Origins'den biliniyor) Batman: Gotham Knights üzerinde çalışıyor. Oyun, geniş çapta Yarasa Ailesi’ne odaklanmak ve Batman: Arkham serisinin bir reboot hikayesini anlatacak. Oyunda Alfred Pennyworth, Robin, Batgirl, Nightwing, Oracle ve Catwoman gibi karakterlerin maceralarını sunan çizgi romanlara da atıfta bulunuyor.

Öte yandan, Batman: Arkham serisinin (Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City ve Batman: Arkham Knight) üç ana bölümünün yaratıcıları olan Rocksteady Studios'un yetenekli geliştiricilerinin bir başka çalışmasının Suicide Squad olduğu söyleniyor. Bu kez şirket çizgi roman kötülerine odaklanacak gibi görünüyor (Suicide Squad hükümet tarafından iş teklif edilen son derece tehlikeli suçlulardan oluşan bir gruptur).

Daha fazla bilgi için beklemek zorundayız. DC topluluğunun Ağustos ayında yapılacak çevrimiçi etkinliği sırasında Her iki oyun hakkında bilgiler açıklanabilir.