Batman, Harley Quinn, Catwoman Kostümleri Fornite'a Geri Geliyor

Batman, Harley Quinn, Catwoman Kostümleri Fornite'a Geri Geliyor

 

DC Universe hayranı olam Fornite oyuncuları, oyun için Item Shop'a geri eklenen Batman, Harley Quinn ve Catwoman kostümlerine ek olarak yakında The Joker ve Poison Ivy kostümlerine de erişebilecekler.

17 Kasım tarihinde çıkacak olan The Last Laughle, The Joker ve Poison Ivy için dış görünümlerin yanı sıra Fornite antagonisti Midas için yeni Midas Rex kıyafeti içeren kötü adam temalı bir paket. Paketi satın alan oyuncular, 1.000 V-Bucks'a ek olarak Laugh Riot Back Bling, Bad Joke Pickaxe, The Joker's Revenge Pickaxe ve Pick a Card Emote'a da erişim hakkına sahip olabilecekler.

Paket PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformları için mevcut olacak ve PlayStation 5 ve Xbox Series X'in de sürümlerine uyumlu olacaktır. Fornite şu anda Apple App Store ve Google Play'den kaldırılmış durumda. Ancak mağaza geliştirici Epic Games, yakında mobil oyuncuların paketi nasıl satın alabileceklerini açıklayacağını belirtti.

Batman, Harley Quinn, Catwoman kostümleri geri döndü

Daha önce sunulan Batman, Harley Quinn ve Catwoman kostümleri sınırlı bir süre için Fornite Item Shop'a tekrar eklendi ve oyunculara DC kostümlerini elde etme şansı verdi.