Batman Ninja Anime’nin İlk Fragmanı İnanılmaz

Batman Ninja Anime’nin İlk Fragmanı İnanılmaz

Batman Ninja

Batman Ninja

Batman, her zaman en sevilen süper kahramanlardan biridir. Ancak onlarca yılda kendisiyle ilgili birçok farklı aktör, film ve TV şovu gösterildiğinden, karakterle başkalarının yapabileceği başka şeyleri düşünmek zordur. Ama Caped Crusader’ı sunmanın yeni ve heyecan verici yolları var gibi görünüyor. Yaklaşan anime özellikli Batman Ninja da bunun ispatı diyebiliriz.

Eylül ayında New York Comic-Con’a katılan hayranlar, bir klip gösterildiğinde animasyonlu özelliğinden neler bekleyebilecekleri konusunda ilk tadı hissetmişlerdi; şimdi de tam fragman yayınlandı. Adından da anlaşılacağı gibi, bu vahşi samuray aksiyonu ve klasik Batman karakterlerinin muhteşem bir mash-up’ı. Şimdiye kadar Batman, Joker, Harley Quinn, The Penguin ve Catwoman‘ı deli bir anime filminde görmek istediyseniz, artık şansınız var. Fragmana göz atabilirsiniz.

Batman Ninja Fragman

Batman Ninja‘nın sahne arkasında etkileyici bir anime emektar ekibi var. Yaratıcılar Junpei Mizusaki, Takashi Okazashi ve Kazuki Nakashima; Afro Samurai, Kill La Kill ve Gurren Lagann gibi şovlarda çalıştılar.

Comic-Con lansmanı sırasında üçlü, Warner tarafından bu özelliğin oluşturulması için kendilerine yeşil ışık yakıldığını ve büyük Batman hayranları olarak bu şansı değerlendirdiklerini açıkladı. Miereanu Comicbook.com’a; “Belki de diğer animasyonlarda görebileceğinizden daha iyi dövüş sahnesi var” dedi. Buna ek olarak, Mizusaki animasyona yardımcı olması için, kareografideki tüm eylemlerin canlı olarak sanatçılar tarafından yapıldığını açıkladı. 

Batman Ninja için henüz bir çıkış tarihi belirtilmedi. Ama 2019’da gelmesi bekleniyor.

Kaynak: 1, 2