Battle Legion, Android ve iOS İçin Yayınlandı

Battle Legion, Android ve iOS İçin Yayınlandı

 Google Play Store ve App Store'da Pvp anlamında güzel bir oyun ücretsiz olarak yayınlandı. 100 vs 100'lük maçlarda sahip olduğunuz ordu ile hayatta kalmaya çalışacaksınız.  

 Birçok PC oyunlarının mobile entegre edilmesinde mobil oyun dünyasının gelişimine büyük rol oynadığını söyleyebiliriz. Aynı zamanda eşsiz oyunlarında mobil için geliştirilmesi ve yayınlanması mobil oyun dünyasını benzersiz kılmayı başardı. 

 Google Play Store ve App Store için geçtiğimiz günlerde yayınlanan PvP mantığında geliştirilen Battle Legion, 100'er kişilik karşılaşmaların olduğu bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. PvP türünde birçok oyun mobil platformlar için geliştirilse de hali hazırda olarn PvP türündeki PC oyunları daha çok ilgi görüyor. Aksiyon dolu olduğu maçlar bol çekişmeli geçeceğe benziyor. 

 Diğer PvP oyunlarından ayıran en önemli özelliği stratejinin daha ön planda olması. Oyunu kazanabilmek için en iyi stratejiyi izlemeniz gerekecek. Toplam 100 kapasiteli bir orduya sahip olacağınız Battle Legion'da ordunuzu nasıl kullanacağınızı siz belirliyeceksiniz. Hazırladığınız stratejinin sonunda 20 saniyelik bir zamandan sonra savaş otomatik olarak başlayacak.