Battlefield 1, 21 Milyon’dan Fazla Kişi Tarafından Oynandı!

Battlefield 1, 21 Milyon’dan Fazla Kişi Tarafından Oynandı!

Origin Acces’ten Sınırsız Oynayabileceksiniz!

EA finansal bir raporunda Battlefield 1’in 21 milyondan fazla kişi tarafından oynandığını açıkladı. EA en son mayıs ayında 19 milyon oyuncu olarak bildirdiğinden yaklaşık 2 milyon oyuncunun o günden bu yana oyuna dahil olduğunu anlayabiliyoruz.

Battlefield 1’in gelecekteki gelişimine gelince, oyun bu Eylül ayında ”Çar’ın Şerefine” adlı bir sonraki güncellemesini alacak. EA CEO’su Andrew Wilson, Gamescom’da ilan edilecek olan güncellemede size en zengin Battlefield 1 deneyimini yaşatacak şeylerin olacağını teyit etti.

Wilson, bu güncellemenin “all-out savaş, epik çok oyunculu savaşlar ve Savaş Hikayeleri kampanyası, artı yeni haritalar, daha derin ilerleme ve ek fan favorisi oyun modları” içereceğini de bildirdi. ” Bir çeşit Game of the Year basımı gibi görünüyor, ancak Ağustos ayında Gamescom’da görülene kadar böyle bir şeyi doğrulayamıyoruz.

Origin Access aboneleri, EA bir süre önce abonelik hizmetine gideceklerini açıkladığından Battlefield 1’i istedikleri kadar oynayabilecek. Bir başka EA yoyunu olan Titanfall 2 de Origin Access’e 1 Ağustos’ta gelecek.

Origin Acces'ten Sınırsız Oynayabileceksiniz!