Battlefield 1, aylık güncellemeleri alıyor… Platoonlar ve daha fazlası…

Battlefield 1, aylık güncellemeleri alıyor… Platoonlar ve daha fazlası…

Battlefield 1 geliştiricisi DICE, oyuncuların 1.Dünya Savaşı silahşöründen neler bekleyebileceğini ortaya koydu. Geliştiricinin en yeni blogunda güncellemelerin her ay geleceğini ve Platoon’ların bir sonraki güncellemede tanıtılacağını öğrendik.

DICE daha önce her mevsim bir güncelleme yayınlıyordu ancak Battlefield 1 için çok fazla güncelleme planlandığı söyleniyor, bu nedenle bu güncellemeleri aylık olarak yayınlamayı seçti. Bahar Güncellemesi başlıklı son “mevsimsel” düzeltme eki bu ay geldi ve aylık güncellemeleri Mayıs ayında görmeye başlayacağız.

Bahar Güncelleştirmesinde neler bekleyebileceğimiz konusunda DICE nihayet Platoon’ları Battlefield 1’e getiriyor. Bu, çok oyunculu maçlarda bir araya getirip arkadaşlarınızla birleşebilmenizi sağlayacak. Arkadaşlarınızın savaş alanındaki yerlerini takip etmenin ve kendinizi oldukça yalnız hissetmenin kolay olduğu düşüncesiyle bu kesinlikle takdir ediliyor.

Mayıs Güncellemesi, diğer taraftan “yaşam kalitenizi artıracak revizyonlara” ithaf edilmiş. Bunlar, İşlemler moduna ve oyun içi iyileştirmelere yönelik değişiklikler şeklinde olacak. Ne yazık ki, DICE, oyunu “daha dengeli ve adil” yapacakları gerçeği dışında, bu konuyla ilgili herhangi bir ayrıntı yayınlamadı; bu, geliştiricinin hiçte şaşırtmayan bir tutumu oldu elbette. Stüdyo, Rent-a-Server programının yeni bir özellik güncellemesi üzerinde çalıştığını da ekledi. Bu programın, yakında piyasaya sürülmesini umuyorlar.

Ayrıca yaklaşan geliştirme için konsept sanatı ”Çarın Adı” da ortaya çıktı. Soğuk ve karla kaplı ortamlarda Rus ordusu ile savaşmak için oyuncuları Doğu Cephesine götürür. Bunu kendiniz görebilirsiniz.

Aylık güncellemeler kesinlikle her mevsimde yapılan güncellemelerden daha cazip geliyor gibi görünüyor. En azından benim için kesinlikle daha cazip. Bu güncellemelerin önemli olup olmadığını görmek için bekleyeceğiz. Daha fazla güncelleştirme yayımlamak, her biri önemli değilse, deneyimi otomatik olarak daha iyi hale getiremez.Gelecekteki güncellemeler hakkında daha fazla bilgi ortaya çıktıkça sizi güncel tutmaya devam edeceğiz.