Battlefield 1 Complete Revolution Sürümü Çıktı

Battlefield 1 Complete Revolution Sürümü Çıktı

EA, Gamescom canlı akışı sırasında PS4, Xbox One ve PC için bugün piyasaya sürülen çok oyunculu nişancının yeni bir versiyonu olan Battlefield 1: Revolution‘ı tanıttı.

Revolution, Battlefield 1’in tam sürümüdür. 60 dolara satılmaktadır ve oyunculara dört DLC açılımına erişim hakkı kazandıran premium geçişin yanı sıra temel oyunu da içerir. Bunlar; They Shall Not Pass, In the Name of the Tsar, Turning Tides ve Apocalypse. Her genişleme yeni haritalar, silahlar ve oyun modları sunuyor. Revolution sürümünü satın alanlar ayrıca, herbiri kendi kahramanlarına dayanan öğeler, araçlar ve amblemler içeren Kızıl Baron, Arabistan Lawrence ve Hellfighter paketlerini alacaklar.

Battlefield 1 Revolution

Revolution’ın çıkmasıyla ilgili, bugün oynamak için yeni bir harita da mevcuttur. Battlefield 1 sezon geçişi sahipleri şimdi In the Name of the Tsar için yeni haritalarından biri olan Lupkow Pass‘e atlayabilirler. Karla kaplı savaş alanları ve “tehlikeli düşey düşmeler” özelliği taşıyor. Battlefield 1’in yeni 5v5 Saldırı modu için kapalı alfa testi Eylül ayında başlıyor.