Battlefield 1 Güncellemesi – Apocalypse DLC

Battlefield 1 Güncellemesi – Apocalypse DLC

Battlefield 1 Apocalypse

Battlefield 1 Apocalypse

Battlefield 1 yeni bir güncelleme daha aldı; bazı oyuncular da PC, PS4 ve Xbox One’daki Dördüncü DLC genişlemsi Apocalypse’e erişebiliyor. Ayrıca; yeni haritalar, silahlar ve gadget’lar da dahil olmak üzere çeşitli yeni içerikler sunuyor.

Apocalypse‘ye erken erişim, oyunun Premium Pass’ının sahibi olan herkesin yanı sıra Battlefield 1 Revolution‘u satın alanlar (temel oyun ve tüm DLC açılımlarına erişimden oluşan kullanıcılar) tarafından kullanılabilir. DLC, 6 Mart’tan başlayarak iki hafta sonra tek tek satın alınabilir. Yalnızca temel oyuna sahip olsanız bile çevrimiçi oynamak için yeni güncellemeyi indirmeniz gerekecektir. Güncelleme için yama eki notları henüz yayınlanmadı.

Apocalypse gelince beş yeni harita getiriyor. Bunlardan üçü (River Somme, Caporetto ve Passchendaele) standart çok oyunculu haritalar iken diğer ikisi (London Calling ve Razor’s Edge) sadece uçakta yalnızca yeni bir oyun modu olan Air Assault için tasarlandı. Bu, it dalaşları etrafında toplanır, ancak Dev Uçaklar arasındaki bir savaşta sonuçlanabilir.

Ayrıca elinizin altında çeşitli yeni araçlar da vardır: RSC SMG de dahil olmak üzere altı silah; satır gibi yakın dövüş silahları; Assault sınıfı için AA Rocket Gun gibi gadget’lar; İki bombardıman uçağı, Hansa Brandenburg GI ve Airco DH10; ve zehirli gaz atan sabit bir silah. Aynı zamanda Apocalypse, it dalaşları, codex girdileri, ribbons, madalyalar da dahil olmak üzere kilidini açmak için yeni görevler ve kozmetik ürünleri ekliyor.

Kaynak: 1