Battlefield 1: Kiralanmış Sunuculara Yeni Gelen Ve Gelebilecek Özellikler

Battlefield 1: Kiralanmış Sunuculara Yeni Gelen Ve Gelebilecek Özellikler

Battlefield 1′

Battlefield 1 geliştiricisi DICE, gelecekte Dünya Savaşı’ndaki atıcının kira-sunucu özelliğine ekleyebileceği özellikleri özetledi. Geliştirici, oyuncuları tekmelemek / yasaklamak ve diğer şeyler arasında VIP listeleri oluşturmak için kullanabilecekleri ayrı bir yönetim kontrol panelinden başlayarak bunları bir blog yazısında listeledi.

Kick / Ban sekmesi, bir sunucudaki tüm oyuncuların bir listesini gösterir; Oradan onlara karşı harekete geçme seçeneğiniz olacak. Bir oyuncu yasaklandığında, yasaklanmış oyuncuların bir listesine konur ve daha sonra kaldırmayı seçebilirsiniz.

VIP listesi, bir sunucu kuyruğu olduğunda öncelik alan oyuncuların bir listesidir. Sağlanan DICE örneklerinden biri, bir klan çalıştırırsanız ve üyeler sunucu maliyeti için adım attıysa, VIP olarak atayabilirsiniz.

DICE’ın üzerinde şifrelemesi korunan diğer sunucular da var. Buradaki dezavantajı, sunucuları sıralamamasına neden olduğu, bu nedenle, hiç kimse herhangi bir deneyim veya ilerleme almayacak, ancak tüm ekipmanlar mevcut.

DICE’ın sunucu kiralama sistemi için DICE tarafından yazılan açıklamaları da dikkate alarak yeni ayarlardan bazılarının özeti aşağıda sunulmuştur:

Behemoth Açık / Kapalı geçişi;

  • Yöneticilere, Behemoth’ı sunucularında üremelerini engelleyebilecekleri yeni bir ayar eklendi.

DICE, blog yazısında da Battlefield 1 sunucusu tarayıcısını yeniden tasarlamayı düşünüyor dedi. DICE, şu anda, kiralanmış sunucuları vurgulamak için yeterince şey yapmadığını itiraf etti.

DICE, “Kiralanan tüm sunucuları sunucu tarayıcıda önceliğe almak için araştırıyoruz, kiralanmış sunucular daima sunucu tarayıcısının en üstünde görüntülenecek” dedi.

Sonunda DICE, stüdyoda “henüz konuşmaya hazır değil” olduğunu düşünen “diğer işlevler” olduğunu söyledi.