Battlefield 2042’nin 3 Haritası Daha Tanıtıldı

Battlefield 2042’nin 3 Haritası Daha Tanıtıldı

EA ve DICE eşliğinde Battlefield 2042’nin hiç görmediğimiz üç yeni haritasını tanıtan yeni bir fragman yayınladı. Battlefied'ın diğer serilerinde de alışık olduğumuz gibi devasa haritalar ve oyun içi mükemmel grafikler oyun severleri artık şaşırtmamakta. Yayınlanan fragmanda da 3 yeni haritanın da devasa olduğunu söyleyebiliriz. Aksiyon filmi tadında geliştirilen haritalar hakkında detayları haaberimizin devamında görebilirsiniz. 

Renewal

İlk haritamız Renewal. Bu harita için çöl ve daha çok doğunun izlerini taşıdığını söyleyebiliriz. Tarım alanlarını korumak adına yapılan dev duvarlar göze çarpmakta ve haritanın merkezi noktasında yer almakta. 

Breakaway

Oyuna eklenen bir diğer haritamız ilk haritanın aksine Antartika'nın buzullarında geçmekte. Oyuncular çelik halatlara bağlanmadan ve düşmanla karşı karşıya gelmeden önce perol kulelerinin üstüne iniş yaparak çatışmalara başlıyor. 

Discarded

Üçüncü haritamız ise Discarded, Hindistan'ın batı kıyısında sular altında kalmış bir köyde geçmekte. Göze çarpan ik yapılardan biri dev bir gemi olacak. Bu haritada ço fazla siper ve muharebe alanları bulunmakta. Colossus Ship, hava gemileri yukarıdan saldırırken ve tanklar gövdesini yumruklarken oyuncuların gemisinin içinde savaşmasına izin veriyor. Tahmin edilemeyen hava koşullarında, oyuncular her an bir kasırga tehdidi haritayı vurabileceğinden tetikte kalmak zorunda kalacaklar. 

Açıklanan bu üç harita dşında Battlefield 2042'de toplamda 7 harita bulunmakta. Diğer haritaların nasıl birşey olduğu şuan için merak konusu. 19 Kasım'da piyasaya çıkması beklenen Battlefield 2042 uygun bir fiyatta vitrinlerde boy göstereceği belirtildi.