Battlefield 5 Battle Royale İlk Görüntü – Battlefield 5 Gamescom Fragmanı

Battlefield 5 Battle Royale İlk Görüntü – Battlefield 5 Gamescom Fragmanı

Battlefield 5 Gamescom Fragmanı

Battlefield 5 Gamescom Fragmanı

Avrupa’da Gamescom 2018‘in başlamasına hala birkaç gün kalmış olabilir. Ancak EA DICE, Battlefield hayranlarına erken saatlerde neşelendirecek bir şeyler sunuyor. Videoyu daha önce dillendirdikten sonra, Ekim ayında PS4, Xbox One ve PC’de çıkacak olan Battlefield 5 için tam Gamescom fragmanını piyasaya sürdü. Bu uygun bir şekilde destansı.

Devastation of Rotterdam adlı fragman şunu gösteriyor; sahneler ve oyun görüntülerinin bir karışımı içinde, arka planda “House of the Rising Sun” ın esprili bir yorumuyla karşılaşırken, birbirleriyle savaşan askerlerin (ve bir sürü silah ve patlamadan kaçarak) Hollanda’nın çökmekte olan sokaklarında olduğunu görüyoruz. Fragman aynı zamanda tank savaşını da gösteriyor; oyunda birini kontrol etmek gibi bir şey var. Bir tanesiyle havaya uçurulmaktan kaçmak nasıl bir şey ve hava savaşıyla ilgili bir bakış elde ediyoruz.

Battlefield V‘nin geliştiricileri, oyunun duygusal hikaye görevlerine sahip olacağına dair söz verdiler ve hiç şüphesiz, Battle of Rotterdam‘dan (Alman uçaklarının yoğun bir saldırısına neden olan) kurtularak hayatta kalacaklar. Ancak harita, kesinlikle oyunun çok oyunculuğunda olacak gibi görünüyor.

Fragman sonuna doğru ilginç bir dönüş yapıyor. Videonun ilk kısmı bittikten sonra, askerler ve tanklar üzerinde hızla kapanan bir ateş çemberinin çekimlerini gösterir. Bu sadece kısa bir gönderme. Ama EA’nın E3 2018’de açıkladığı oyunun Battle Royale moduna ilk bakışımız olabilir. Görüntüde ateş çemberinin hava çekimine bir göz atabilirsiniz.

Battlefield 5 Battle Royale İlk Görüntü

Battlefield 5 Battle Royale İlk Görüntü

Gamescom 2018’de Battlefield V hakkında daha fazlasını görmeyi bekliyoruz ve umarız Battle Royale modu hakkında daha fazla bilgi ediniriz. Battlefield V, 19 Ekim’de piyasaya sürülecek, ancak Deluxe Edition’ı satın aldığınızda, üç gün önce 16 Ekim’de erişebileceksiniz. Bu arada, PC oyuncuları oyun için sistem gereksinimlerini buradan kontrol edebilir.