Battlefield 5 Firestorm Battle Royale Modu Çıktı

Battlefield 5 Firestorm Battle Royale Modu Çıktı

Battlefield 5 Firestorm

Battlefield 5 Firestorm

Battle Royale trendi yakın zamanda iyice popüler halde ve Battlefield bu aksiyona katılan en son seri oldu. Battlefield 5 battle royale modu Firestorm, PS4, Xbox One ve PC’deki tüm oyuncular için bugün yayınlandı. Firestorm, Battlefield V için ücretsiz bir eklentidir; oynamak için ana oyuna sahip olmalısınız.

Şu an, temel oyunu % 50’ye kadar indirimle alabilirsiniz: standart sürüm 30 dolara ve deluxe sürüm 40 dolara satılıyor. Deluxe sürümde beş set paraşütçü kıyafeti, özel görevler ve özelleştirme öğeleri içeren 20 haftalık Airlifts bulunuyor. PC’nin deluxe versiyonu ayrıca Firestorm ranger setini, paraşütçü teçhizatını ve Battlefield 1 silahlarına anında erişimi içeriyor.

Diğer battle royale oyunlarında olduğu gibi Firestorm, oyuncuları gökten, Halvøy adlı ve Battlefield 5‘in en büyük haritası olan Hamada’dan 10 kat daha büyük bir haritaya düşürüyor. 64 oyunculu maçlar tek başına veya dört oyuncuya kadar olan takımlarda oynanabilir. Ateş çemberi yavaşça savaş alanını küçültür, sizi ve diğer oyuncuları içe doğru hareket etmeye zorlar. Yere düştüğünüzde, Yeniden Tedarik Noktalarında ve Araç Kilitlemelerinde tutulan en değerli stoklarla kaynakları, silahları ve teçhizatı arayacaksınız. Firestorm’da araç savaşı, mevcut diğer battle royale oyunlarından çok daha büyük bir rol oynamaktadır. Şu an itibariyle, kontrol edilecek helikopter ve tank gibi 17 farklı araç var; bununla birlikte, araç karşıtı silahlara karşı hassastırlar.

Firestorm’un nadir loot’ları arasında, topçu saldırılarıyla veya imha araçlarıyla tahribatı yaymak ya da sizin ve takımınız için tedarik dropu çağrısı yapmak için kullanabileceğiniz takviyeler var. Herhangi bir Battlefield oyununda olduğu gibi, binalar tahrip edilebilir, bu nedenle hiçbir yer kamp yapmak ve saklanmak için gerçekten güvenli değildir.

Battlefield V Kasım ayında çıktığından oyuncular Firestorm’un piyasaya sürülmesini beş aydan fazla bir süredir bekliyorlar. O zamandan beri, Apex Legends hızla artan oyuncu sayılarıyla battle royale sahnesine çıktı ve Fortnite gelişmeye devam ediyor. Firestorm da bu popüler türe dahil olmak istiyor. Oyunu bilgisayarınızda oynayıp oynayamayacağınızı öğrenmek için Battlefield 5 Sistem Gereksinimleri konumuza göz atabilirsiniz.