Battlefield 5’in Battle Royale Modu Büyük Başarı Yakaladı

Battlefield 5’in Battle Royale Modu Büyük Başarı Yakaladı

Battlefield V’in battle royale modu Firestorm, Mart ayında piyasaya sürüldü. EA yönetimi, oyuncuların İkinci Dünya Savaşına geri dönmesinde oldukça başarılı olduğunu belirtti, EA yönetimi bugün bir kazanç bildirisinde bulundu.

 

EA CFO Blake Jorgensen, 1 milyondan fazla insanın, Firestorm’un serbest bırakılmasının ardından Battlefield V’e geri döndüğünü söyledi. Fortnite, PUBG ve Apex Legends gibi, Battlefield V’in Firestorm modu, Battlefield tarihindeki en büyük haritada ayarlanan ‘son kalan oyuncu’ modudur. Franchise’ın ticari marka imhası ve araçları da Firestorm modunda temsil edilir.

 

EA CEO’su Andrew Wilson, Firestorm’un ilk haftasında “gelmiş geçmiş en büyük Battlefield canlı servis etkinliği” olduğunu söyledi. Firestorm lansmanı, oyunun aktif oyuncu rakamlarının, başlamadan önceki haftaya göre yaklaşık %60 oranında artmasına yardımcı oldu.

 

Firestorm, Criterion tarafından DICE desteğiyle geliştirilmiştir.

 

İleriye bakıldığında, Battlefield V yazdan başlayarak ve sonbaharda devam ederek en az iki tane daha “canlı servis güncellemesi” sunacak. Güncellemelerin her biri” oyuncuların yeni haritalar ve görevlerle aradıklarından daha fazlasını” ekleyecektir. Yeni içeriğin bir kısmı Haziran ayında EA Play’de gösterilecek.

 

Battlefield V Ekim 2018’de piyasaya sürüldü. İki ayda 7 milyondan fazla kopya sattı, ancak bu EA’nın beklentilerinin altındaydı. Wilson bugünkü kazanım bildirisinde, battle royale modu piyasaya sürüldüğünde kullanılabilir olsaydı, Battlefield V’in daha iyi performans gösterebileceğini öne sürdü.