Battlefield 6 Ekran Görüntüleri Sızdırıldı

Battlefield 6 Ekran Görüntüleri Sızdırıldı

EA ve DICE, 9 Haziran'da yeni Battlefield oyununu resmen duyuracak, ancak bu tarihten önce bazı ekran görüntüleri paylaşıldı.

Oynanış görüntülerindeki en önemli detay, oyunun söylendiği gibi yakın gelecekte geçtiğini gösteriyor. Görüntülerden biri alfa öncesi çekimlerle ilgili bir sorumluluk reddi içerir, bu nedenle bu görüntüler gerçek olsalar bile nihai ürünü temsil etmeyebilirler. Özellikle dramatik bir görüntü, bir şehri ele geçiren bir kum fırtınasının neye benzediğini gösteriyor; başka bir ekran, geceleri bir şehirde hareket eden bir tanktaki bir oyuncuyu gösteriyor.

Battlefield serisi, Battlefield 1 ve Battlefield V sırasıyla I. ve II. Dünya Savaşı sırasında gerçekleştiğinden , 2015'teki Battlefield Hardline'dan bu yana modern savaşlara yer vermiyor.

Adı ne olursa olsun, yeni Battlefield oyunu 9 Haziran'da resmi olarak duyurulacak . Bununla birlikte , E3 2021'de gösterilip gösterilmeyeceği henüz belli değil . Electronic Arts, gösteriye resmi olarak katılmıyor, bunun yerine Temmuz ayında kendi EA Play Live etkinliğine ev sahipliği yapmayı tercih ediyor.

Yeni Battlefield oyununun Xbox Game Pass'e gelebileceğine dair bir söylenti ortaya çıktı. Bu durumda ve eğer E3'teyse, Xbox brifinginde potansiyel olarak görünebilir, ancak bu sadece bir spekülasyon.

Konsol ve PC için yeni Battlefield oyununa ek olarak, EA'nın Industrial Toys stüdyosu, serinin 2022'de piyasaya sürülecek ilk mobil oyununu geliştiriyor.

Diğer yandan Call of Duty: Warzone'un başlatılmasına yardımcı olan Activision yöneticisi, EA'da Battlefield'ın yeni patronu olmak için yayıncıdan ayrıldı.

 

 .