Battlefront 2, yakında ayrılmış sunucular, moderasyon araçları, izleyici modu ve daha fazlasını ekleyecek bir mod alacak

Battlefront 2, yakında ayrılmış sunucular, moderasyon araçları, izleyici modu ve daha fazlasını ekleyecek bir mod alacak

Bir mod ekibi, DICE Star Wars: Battlefront 2 oyunu için kendi sunucu platformu ve mod başlatma aracı olan KYBER V2 üzerinde çalışıyor.

KYBER V2, çoğu PC oyuncusunun oyun piyasaya çıktığında beklediği birçok özelliği ekleyecek. Örneğin, sunucu listesi tarayıcısı, özel sunucular, moderasyon araçları ve izleyici modu olacak.

Bu aracın bir diğer ilginç özelliği, modların otomatik olarak kurulmasını sağlamasıdır. Aynı zamanda Nexus modlarını da entegre edecek. Bu sayede modları kurmak ve kullanmak çok daha kolay olacak.

KYBER V2, resmi DICE çok oyunculu modu ve topluluk sunucularının istatistiklerini izleyip gösterebilecek. DICE’ın yıllar boyunca izlediği tüm istatistikler şimdi PC, Xbox ve PlayStation oyuncuları için istatistik sayfasında mevcut.

Daha önce de belirtildiği gibi KYBER V2, bir izleyici modu da sunacak. Bu modda oyuncular serbestçe uçan bir kamera ile hareket edebilecek ve üçüncü şahıs görünümüyle diğer oyunculara dinamik olarak bağlanabilecek.

Bu aracın ne zaman piyasaya çıkacağına dair kesin bilgi olmamakla birlikte, mod ekibi yakında bir oyun testi başlatacak. Bu nedenle, aracın resmi olarak bu yılın ilerleyen dönemlerinde piyasaya sürüleceği tahmin edilebilir.