Beat Saber’in Yeni Müzik Paketi Bu Ay Geliyor

Beat Saber’in Yeni Müzik Paketi Bu Ay Geliyor

Geçtiğimiz birkaç yıl boyunca, sanal gerçeklik ile ritim tutma oyunları inanılmaz popüler hale geldi. Audica gibi deneyimler Harmonix gibi ünlü geliştiricilerin ufkundayken, kesinlikle üstün olan bir oyun var. Bu çılgınlığı başlatan oydu.

 

Beat Saber tamamen ritmi korumakla ilgili. Her elinde, biri mavi diğeri kırmızı olan bir Star Wars ışın kılıcınız var. Müzik başladığında, renkli oklarla küçük bloklar size doğru ilerlemeye başlar ve blokları okla gösterilen yönde kesmek size kalmıştır. Yolunuza çıkan ve yanlara kaçmadan kaçınmanız gereken engeller de var.

Beat Saber piyasaya sürüldüğünden beri, hayranlar daha fazla içerik istiyor ve bu sonunda gerçekleşiyor gibi görünüyor. Bugün, ekip Mart ayında yeni bir müzik paketinin düşeceğini açıkladı. Oyunun resmi Twitter hesabı, 

“Tarihimiz var! İlk müzik paketimiz 14 Mart’ta Beat Saber’e indi.” Bunun yanı sıra, arayüz de güncellenmekte, böylece oyuncular mevcut müzik parçalarına ve gelecek müzik paketlerine kolayca göz atabilirler.”

Beat Saber sadece bir çok oyuncuyu kazanmadı, aynı zamanda yıldızlı eleştiriler de aldı. Sadece Windows ve PlayStation VR’de mevcut olması üzücü bir durum. Microsoft, yakın zamanda Xbox One için bir kulaklık seti piyasaya sürmekle ilgilenmiyor gibi görünüyor, ancak umarım 2020’de yeni donanımın piyasaya sürülmesiyle bu durum değişecektir. Bir çok oyuncu platformda Beat Saber gibi oyunlar oynamak istiyor ve şu anda kaçırılmış bir fırsat gibi görünüyor çünkü HoloLens sadece kurumsal bir cihaz.