Belki Bu Hafta Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz 5 Yeni Steam Oyunu

Belki Bu Hafta Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz 5 Yeni Steam Oyunu

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, parlak oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4’leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Windlands 2

Çıkış Tarihi: 16 Kasım
Geliştirici: Psytec Games Tld

Windlands 2, bir kanca yardımıyla sakin bir sanal gerçeklik dünyasında yükseliyor. Orijinal Windlands gibi, stüdyo Psytec Games tarafından büyük bir keşif eğrisine sahip olarak tanımlanmıştır. Ama yine de hafif bir bulmaca çözme ve “devasa titans” ın (orijinal oyundan farklı olarak, yay silahı verir) yıkılışını içeriyor. Oyun dört oyuncu kooperatif oynanış ve isteğe bağlı hız koşusu ve koleksiyon meydan okuma modlarını destekler. Ama ilk oyunda olduğu gibi, ana çekicilik muhtemelen dünyaya yerleşecek, çünkü gerçekten güzel görünüyor.

Windlands 2 İndir

2. Distraint 2

Çıkış Tarihi: 14 Kasım
Geliştirici: Jesse Makkonen

Distraint 2, sizi “lider bir şirketten ortaklık kurmak” için insanlığını satan düzenli bir adam Price rolüne sokar. Bir yan kaydırma psikolojik korku oyunudur. Orijinal Distraint’i oynadıysanız, bu devam oyunun ilk oyun olaylarını takip ettiğini fark deceksiniz. Ürkütücü ortamlarda, eşya toplarken ve bulmacaları çözerken rehberlik edeceksiniz. Ama buradaki ana çekimin hikayesi: korkudur. Terörden daha fazlasını hissetmeyi bekliyor olabilirsiniz. Geliştirici Jesse Makkonen, yine tüyler ürperten piksel sanatı için gerçek bir yeteneğe sahip.

Distraint 2 İndir

3. Reentry: An Orbital Simulator

Çıkış Tarihi: 16 Kasım
Geliştirici: Wilhelmsen Studios

Elite Dangerous’ı çok kolay bulursanız, belki de NASA’nın uzay programlarına dayanan bu “gerçekçi uzay uçuş simülatörü” sizin zevkinize uygundur. Geçtiğimiz hafta Erken Erişim olarak başlatılan Reentry: An Orbital Simulator, ABD’nin ilk uzay gemisi programı (Project Mercury) ‘de kullanılan üç gerçek dünya uzay aracının simülasyonlarını sunuyor. Oyunun, diğer şeylerin yanı sıra, son üründe yer alacak ay inişleri ve tarihi görevlerle 2019’un ortalarındaki Erken Erişim’den çıkması olasıdır.

Reentry: An Orbital Simulator İndir

4. Go to IT

Çıkış Tarihi: 16 Kasım
Geliştirici: Black Deck Crew

Geçtiğimiz hafta Erken Erişim’de başlatılan Go To It, bir yazılım şirketi kodaman oyunudur. Bir yazılım şirketinin çeşitli yönlerini mikro bir şekilde yönetmenin yanı sıra, 1991’den sonra ortaya çıkacak olan tarihlere tanık olacaksınız (örneğin, 2009’da oyunun Steam açıklamasına göre, blockchain projeleri geliştirmeye başlayabilirsiniz). Aslında oldukça detaylı bir simülasyon gibi görünüyor.

Go to IT İndir

5. Marble It Up!

Çıkış Tarihi: 17 Kasım
Geliştirici: Marble It Up, LLC

Steam’de birçok marble rolling oyunu vardır. Ama Marble It Up! çok iyi görünüyor. İnce ayarlı fizik ve iyi tasarlanmış seviyeleri ile bir marble-rolling platformer istiyorsanız bu oyun sizin için olabilir. 

Marble It Up! İndir