Belki Bu Hafta Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz Yeni 5 Steam Oyunu

Belki Bu Hafta Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz Yeni 5 Steam Oyunu

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, parlak oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4’leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Gris

Çıkış Tarihi: 13 Aralık
Geliştirici: Nomada Studio

Gris, geliştirici Nomada Studio’ya göre “tehlike, hayal kırıklığı veya ölümden” kurtulmuş muhteşem bir 2D bulmaca platformudur. Oyunun kahramanının adını alan oyun, Gris’in yolculuğunu gerçeküstü, özenle çizilmiş bir dünyayla takip ediyor. Steam açıklamasında, “Onun üzüntüyle yaptığı yolculuk, soluk gerçeğini daha iyi yönlendirmek için yeni yetenekler sağlayan elbisesinde kendini gösterir. Hikaye ortaya çıktığında, Gris duygusal olarak büyüyecek ve dünyasını farklı bir şekilde görecek ve yeni yeteneklerini kullanarak yeni yollar keşfetmeye başlayacak.” yazıyor. Göz atmaya değer.

Gris İndir

2. 2084

Çıkış Tarihi: 14 Aralık
Geliştirici: Feardemic

Geçtiğimiz hafta Erken Erişim’de başlatılan 2084, bilgisayar korsanları ile hızlı tempolu bir birinci şahıs nişancıdır. Temel olarak, korkunç cyberbunk ortamlarında düşman ordularını biçerken, süreci hızlandırmak için çevredeki ortamı da manipüle edebilirsiniz. “Story” ve “ëndless” şeklinde iki mod vardır. Mevcut yapı, 72 saatlik oyun sonuçlarına dayanıyor ve stüdyo, sürüm 1.0 çıkmadan 16-24 ay geçeceğini düşünüyor. Gelişme sırasında yeni silahlar, hacking senaryoları, düşman türleri ve daha fazlası eklenecektir.

2084 İndir

3. Desert Child

Çıkış Tarihi: 12 Aralık
Geliştirici: Oscar Brittain

Desert Child, yan kaydırma şemasını ve anlatı macerasının retro tarzı bir melezidir. İnsanlığın çoğunun Mars’a kaçtığı bir gelecekte, düşük bir Earthling pizza dağıtıcısı ve hoverbike tutkunu olarak oynarsınız. Yarışlar arasında, bisikletinizi tamir edip geliştirebileceğiniz. Yerel mutfağı yiyebileceğiniz ve gangsterler, kelle avcıları ve her türden ilginç karakterlerle mücadele edebileceğiniz renkli şehirleri keşfedeceksiniz. Sadece böyle iyi bir yemek yiyebilir ve bisikletinizi sürmeye devam edebilirsiniz.

Desert Child İndir

4. Starcom: Nexus

Çıkış Tarihi: 13 Aralık
Geliştirici: Wx3 Labs

Starcom: Nexus, geçtiğimiz hafta Erken Erişim’e açılan açık bir dünya uzay keşif RPG’sidir. Gizemli bir galakside kaybolup hayatta kalmak, uzaylılarla arkadaş olmak, araştırma yapmak ve “bulutsu, terkedilmiş yıldızlar, solucan ağ geçitleri, kuyruklu yıldızlar, kayıp koloniler, eski eserler” ve daha fazlasını keşfetmek için savaşacaksınız. Oyun, kapalı Beta’da bir süre geçirdi. Stüdyo Wx3 Labs, bu son Erken Erişim süresinin 6-12 ay arasında süreceğini tahmin ediyor.

Starcom Nexus İndir

5. Book of Demons

Çıkış Tarihi: 14 Aralık
Geliştirici: Thing Trunk

Book of Demons, orijinal Diablo’dan dikkat çekici ipuçları alarak deck-building tarzını ve hack and slash için karıştırır. Bir süredir Erken Erişim’de oldu, ancak şimdi tamamlandı ve olumlu yorumlar aldı. Ustalıkla üretilen zindanlar, mazoşistler için özel bir “roguelike modu” ve yok etmek için 70’den fazla canavar türü barındırıyor. Bu kesinlikle bir aksiyon oyunu ve en önemlisi: Kartların varlığının sizi uzaklaştırmasına izin vermeyin. Ayrıca bütün oyun bir resim pop-up kitabında yer alır.

Book of Demons İndir