“Ben Gitmek Arayıyorum” devam filmi geliştiriliyor – içeriden bilgi

“Ben Gitmek Arayıyorum” devam filmi geliştiriliyor – içeriden bilgi

Tanınmış sinema içeriden Jeff Snyder, korku filmi “Ben Kaçıyorum”un devamının geliştirildiğini duyurdu. Kanlı saklambaç varyasyonu filminden ekranlara dönen yazarlar, bir yönetmen arayışındalar ve aynı zamanda Samara Weaving’in ekranlara dönüşünü hazırlıyorlar.

Gazeteci kaynaklara göre, şu anda yapımcılar Adam Robitel ile görüşmelerini sürdürüyorlar. Yönetmen, “Kaçış Odası” serisi, “Astral” serisinin dördüncü filmi ve “Debbie Logan’ın Şeytanları” gibi korku filmleriyle tanınıyor.

Snyder, Samara Weaving’in Grace rolünü tekrar oynamaya hazır olduğunu ekliyor. İlk filmde karakteri, Le Domas ailesinin mirasçısına evlenme teklif ediyordu, ancak gelecekteki damatın akrabaları onun avı ilan etti. İçsel, karakterin devam filminde hangi kapasitede ortaya çıkacağını belirtmedi.

Orijinal film oldukça başarılıydı. 6 milyon dolarlık bir bütçeyle dünya çapında 57 milyon dolar hasılat elde etti ve eleştirmenlerin övgüsünü kazandı: şu anda filmin Rotten Tomatoes’ta% 89 “taze” derecesini koruyor. Bu sayede yönetmen ikilisi Matthew Bettinelli ve Tyler Gillett, “Çığlık” serisinin beşinci ve altıncı bölümlerine oturma teklifi aldı.