Beş Yıllık Erken Erişim’den Sonra Space Engineers Çıkıyor

Beş Yıllık Erken Erişim’den Sonra Space Engineers Çıkıyor

Space Engineers

Space Engineers

PC’deki en iyi uzay oyunlarından biri olan Space Engineers, nihayet beş yıl ve 200 güncellemeden sonra Erken Erişim’den ayrılıyor. Yıldız sandbox büyük bir sağkalım revizyonu eşliğinde 28 Şubat’ta 1.0’a ulaşacak. Gördüğü en büyük revizyonlardan biri olacak ve Keen Software’den Marek Rosa’a göre, Space Engineers bir sandbox’dan oyuna dönüşecek.

Güncelleme, hidrojen motorları ve rüzgar türbinleri, yeni oyuncuları yönlendirmeye yardımcı olacak bir ilerleme sistemi, yeni bir spawn sistemi ve senaryoları içeren yeni bloklar getirecek. Ayrıca Rosa, oyuncuların üstesinden gelmesi için yeni zorluklar yaşatan, özellikle gurur duyduğu bir özellik olduğunu söylüyor. Oyun bu ikisi ile başlayacak, ancak daha fazlası planlanıyor. Space Engineers’e neyin geldiğini burada daha fazla görebilirsiniz.

Erken Erişimi bırakmak, görünüşe göre Space Engineers’ın yolculuğunun sadece başlangıcıdır. Ek senaryolar, bloklar ve daha fazlası çalışmalar arasındadır. Rosa, “Space Engineers’ı oyun oynamaya, dalmaya ve zorluklara gelince heyecan verici yerlere götüreceğiz” diyor.

28 Şubat’ta uzayda daha fazla şey parçalamayı dört gözle bekleyebilirsiniz. Ve buradan birçok güncelleme videosuna bakarsak, yapacak çok şeyiniz olacak. Oyunu indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Space Engineers İndir