Bethesda 30. yıl dönümü kutlaması için The Elder Scrolls 6 üzerindeki çalışmaların bir sonraki aşamasını doğruladı

Bethesda 30. yıl dönümü kutlaması için The Elder Scrolls 6 üzerindeki çalışmaların bir sonraki aşamasını doğruladı

Bethesda Game Studios, The Elder Scrolls 6’nın “erken versiyonlarını” test ediyor ve bu duyuru 30. yıl dönümü vesilesiyle Twitter/X aracılığıyla yapıldı. Stüdyo, yeni bölümün, bu 30 yıllık rol yapma oyunu serisinin önceki bölümleri gibi heyecan verici ve macera dolu olacağını vaat etti.

Geliştiriciler şu anda mevcut oyunları geliştirmeye devam ederken yeni projeler üzerinde çalışıyorlar, örneğin The Elder Scrolls: Castles adlı yeni mobil oyun. Ancak stüdyonun şu anda öncelik verdiği şeyin The Elder Scrolls 6 olduğu biliniyor. Bethesda, E3 2018’deki ilk duyurudan altı yıl sonra, oyunun bir sonraki bölümünün geliştirme aşamasında olduğunu doğruluyor. Stüdyonun açıklamasında şu anda erken versiyonların test edildiği belirtiliyor.

The Elder Scrolls 6’nın 2026’dan önce piyasaya sürülmesi bekleniyor, ancak bu tarihten sonra da olabilir. Şu anda sadece oyunun ayarından, çıkış tarihlerinden ve hatta adından spekülasyon yapabiliriz.

Bethesda’nın ilerleme kaydettiğini (oyunun geçen yılın ağustos ayında üretim aşamasından çıktığını) sevindirici bir şekilde görmek güzel, ancak belki de The Elder Scrolls 6’nın piyasaya sürülmesinden önce Skyrim’in birkaç liman ve yeniden sürümünü daha göreceğiz.