Bethesda, ana karakterin farklı yönlerine odaklanan Great Circle fragmanını tanıttı. Bethesda, ana karakterin farklı yönlerine odaklanan Great Circle fragmanını tanıttı.

Bethesda, ana karakterin farklı yönlerine odaklanan Great Circle fragmanını tanıttı. 

Bethesda, ana karakterin farklı yönlerine odaklanan Great Circle fragmanını tanıttı.

Bethesda, Indiana Jones and the Great Circle oyunuyla ilgili kullanıcılara hangi karakter tipinin daha çok hoşlarına gittiğini soran güzel metinle eşlik eden kısa bir video yayınladı. Ayrıca oyunun henüz gösterilmemiş bazı sahnelerini de gösteriyor. Aşağıda görebileceğiniz gibi, video 20 saniyeden biraz daha uzun sürüyor, ancak aslında oyunun duyurusu sırasında gösterilmeyen oynanış sahneleri içeriyor, bu yüzden özellikle ilgi çekici.

Kısa videonun eşlik ettiği metin, bize hangi Indiana Jones karakteri olmak istediğimizi soruyor: maceracı, profesör, asosyal, kurnaz veya çekici. Bu farklı “karakter tipleri” için farklı durumlarda ana karakteri gösteriyor.

Aslında her zaman aynı Indiana Jones’uz, ancak belirli durumlara bağlı olarak rolümüzü değiştiriyoruz, çünkü hem arkeoloji profesörünün yeteneği hem de maceraya olan ilgimizle dünyayı araştırarak artefaktlar ve gizemler arıyoruz.

Indiana Jones and the Great Circle’ın 2024 yılında PC ve Xbox Series X|S için piyasaya çıkması bekleniyor.