Bethesda senaristi Dragon’s Dogma 2’de et pişirme detaylarına hayran kaldı, ama sonra gerçeği öğrendi

Bethesda senaristi Dragon’s Dogma 2’de et pişirme detaylarına hayran kaldı, ama sonra gerçeği öğrendi

Dragon’s Dogma 2’deki mangalda et pişirme, oyundaki en iştah açıcı aktivitelerden biri olabilir (sadece vejetaryen değilseniz).

Emil Pagliarulo, Bethesda Game Studios şirketinde senarist olarak çalışıyor ve 5 Nisan’da oyun içindeki et pişirme animasyonlarına hayran kaldığı bir tweet attı. Senarist, övgüleriyle duramadı ve hatta The Game Awards organizasyonunu “Oyunlardaki En Gerçekçi Et Pişirme” kategorisini oluşturması için çağırdı.

“Bu animasyonlar beni hayrete düşürdü. Onlar… inanılmaz derecede iyi.” – Pagliarulo yazdı

Görünüşe göre Pagliarulo, oyundaki et pişirme animasyonlarının para harcanmadan gerçek et pişirme videosu çekilerek yapıldığını belirten Hidetaka Miyazaki açıklamasını kaçırmıştı. Ancak kullanıcılar senariste bunun gerçek videolar olduğunu bildirdi. Ancak Pagliarulo’nun davranışını oldukça olumlu bulmamız gerekiyor. Onun açıklamasına göre, The Game Awards’a yaptığı çağrıları içeren aptal tweetlerini silmeme kararı, birkaç sebepten dolayı alındı:

“Dragon’s Dogma 2’deki pişirme videolarının aslında Unreal Engine üzerindeki çılgın fotoğraf gerçekçiliği renderlamaları olduğunu düşünerek attığım aptalca tweetimi silebilirdim. Ama hayır. Çünkü a.) Bu eğlenceli. b.) Birisi bu tür bir hatayı yapabilmiş olması, ne kadar ilerlediğimizi gösteriyor.” – senarist dedi

Pagliarulo, uzun süredir Bethesda Game Studios’ta çalışmaktadır. Fallout 4 ve The Elder Scrolls 5: Skyrim’de baş senarist ve tasarımcıydı ve 2008 yılında Fallout 3 üzerindeki çalışmasıyla Game Developers Choice Awards ödülünü kazandı.