Bilim-Kurgu MMO Dual Universe Şimdi Alfa Testinde

Bilim-Kurgu MMO Dual Universe Şimdi Alfa Testinde

Dual Universe

Dual Universe

Dual Universe, iddialı bir bilim-kurgu MMO’su ve şimdi resmi olarak alpha testinde. Bu, lansmanının yapılacağı zamana kadar uzanan çok uzun bir yoldur. Ancak bu, yüksek masraflı oyun ücretini vermek istemeyen herkesin oyuna girip keşfetmeye, inşa etmeye ve ticaret yapmaya başlayabileceği anlamına gelir.

Geliştirici Novaquark’a göre, alfa yayını, Büyük Britanya’nın büyüklüğüne yakın bir alana sahip, önemli ölçüde artan bir arazi kütlesine sahiptir. Oyuncuya dayalı oyun içi pazarlar da (oyuncuların tüm yapı kaynaklarını benimsemeleri, hasat etmeleri, nakletmeleri, depolamaları ve satmalarına yardımcı olacak zengin araçlar) alfa ile birlikte etkinleştirilecek.

Bina, Dual Universe’deki büyük dönemeçtir: Novaquark, milyonlarca oyuncuyu tek bir sunucuda destekleyebilen ve bu oyuncuların evreni uygun gördükleri şekilde oluşturmasına olanak tanıyan muazzam gezegenler arası bir MMO yaratmayı amaçlıyor. Novaquark kurucusu JC Baillie geçtiğimiz yıl PAX West’de oyunun modifiye edilmesinde ve hatta farklı etkileşimli öğelerin programlanmasında kullanılabilen yerleşik bir betik dili olan Lua’ya tamamen hakim olduğunu söyledi.