Binance’de Şok Kampanya

Binance’de Şok Kampanya

Binance’den Yüzde 70 İndirim

Binance'den Yüzde 70 İndirim

Popüler kripto para birimi borsası Binance, teknik zorluklar önemli gecikmelere neden olduktan sonra 9 Ocak tarihinde kendi sitesinde sistem yükseltmeyi tamamladığını açıkladı.

Şirketin mesajı, tüm işlevselliğin 9 Ocak saat gece 10’da UTC’ye döneceğini doğruladı. Türkiye saati ile 10 Ocak gece 1’de. Binance, yeni sürüme geçiş sürecindeki destekleyenelere teşekkür olarak ticaret ücretlerinde iki hafta boyunca % 70 indirim yapacağını açıkladı.

Binance, kripto para birimi borsası piyasasında var olan kısa altı aylık dönemde uluslararası üne kavuştu.

Bu hafta CEO Changpeng Zhao, bir endüstri uzmanı olarak şimdiden ana akım medyada yer alan, hatta Warren Buffett’i açıkça eleştiren, Forbes’in kripto endüstrisinin ilk listesinde “en zengin insanlarından” biri olarak seçildi.

Ocak ayından itibaren, Binance dünyadaki en büyük ticaret platformuydu. Cointelegraph; saatte 240.000 artan kullanıcı sayısını ve yeni kayıtlara sınırlamalar getirildiğini bildiriyor.

Yükseltmeyi kolaylaştırmak için kullanılan karmaşık prosedürlerde bir “yavaşlama” yaşansa da Zhao, kullanıcılara sosyal medyada; verilerin bütünlüğünün herhangi bir noktada tehlikede olmadığını garanti etti.

“Bulut sağlayıcımıza bir DDoS saldırısı yapıldı, çözümlendi, ancak yine de kalıcı etkiler var” diye ekledi yeni bir twitter güncellemesinde.

Borsa, teknik meselelerin 8 Ocak Perşembe günü açılmasının ardından bir hack saldırısının gerçekleştiği suçlamalarını çürütmeyi başardı.

Kaynak: 1