Bir Başka Apex Legends Karakteri Sezon 1’de Gelecek

Bir Başka Apex Legends Karakteri Sezon 1’de Gelecek

Yeni Apex Legends Karakteri Sezon 1’de Gelecek

Yeni Apex Legends Karakteri Sezon 1'de Gelecek

20 Mart’ta başlatılan Apex Legends‘ın 1. Sezonu ve Battle Pass’a dahil edilen ilk kozmetik ürün dalgasının yanı sıra geliştirici Respawn Entertainment, Octane adı verilen yeni bir karakter de tanıtmıştı. Çoğu kişiye göre Respawn‘ın her sezonda bir karakter yayınlamayı planladığı varsayılırken, Sezon 1 bitmeden önce bir Legend daha sunulacak gibi görünüyor.

PlayStation Store’daki Apex Legends Sezon 1 Battle Pass için yapılan bir listeye göre, “Sezon boyunca iki yeni karakter yayınlanacak. Bu arada, sezon ilerledikçe ortaya çıkan yeni bir silahı arayın. Hepsinden iyisi, her yeni Legend ve silah kilidini açmak için tam bir kozmetik seti ile yayınlanacak. Sezon boyunca, stratejik karışıma yeni ve yenilikçi bir şey getirecek iki yeni ürün tanıtılacak.”

Bu iki yeni karakterin ilki, şu anda mevcut olan Octane ve şimdiye kadar, Şubat ayında piyasaya sunulan tek yeni silah, Havoc saldırı tüfeği. Şu anda, yeni silahın ne olduğuna dair daha fazla ayrıntı yok. Aynı şey yeni karakter için söylense de, veri madencileri bize sıradakinin bir göstergesi olabilir. Apex Legends’in kodunda birçok karakterin ismini buldular ve aralarında Octane da vardı.

Veri madenciliği sızıntısını takiben Respawn, Apex toplumuna gördükleri her şeye inanmamalarını tavsiye etmek için Reddit’de açıklama yaptı. Topluluk müdürü Jay Frechette, “Apex piyasaya sürüldüğünden beri veri madenciliği yapılmış ve Internet’te dolanan birçok şey var. Bu şeylerin madenciliği ve hakkında tahminde bulunmanın eğlenceli olduğunu biliyoruz, ancak bu bilgilere hiçbir hakikat kaynağı olarak bakmamalısınız.” dedi.