“Bir Başkasının Aragorn’u Oynadığını Hayal Edemiyorum” – “Gollum’un Peşinde” Üzerine Çalışmalar Devam Ediyor

“Bir Başkasının Aragorn’u Oynadığını Hayal Edemiyorum” – “Gollum’un Peşinde” Üzerine Çalışmalar Devam Ediyor


Warner Bros.’un “Yüzüklerin Efendisi: Gollum’un Peşinde” için orijinal oyuncu kadrosundan mümkün olduğunca fazla kişiyi geri getirmeye çalıştığı görülüyor, çünkü şimdi gözlerini Viggo Mortensen’e dikmiş durumdalardır.

Eylül ayında, Warner Bros.’un Ian McKellen’ı yaklaşmakta olan “Gollum’un Peşinde” filminde klasik Gandalf rolüne geri getirmek istediği bildirilmişti. Henüz onun bu role imza atıp atmadığı kesin değil (senaryo henüz tam olarak hazır değil), ancak McKellen, kadroya eklenmesi umulan tek klasik “Yüzüklerin Efendisi” oyuncusu değil. The Playlist ile yapılan bir röportajda, “Yüzüklerin Efendisi”nin yazarı Philippa Boyens, “Gollum’un Peşinde” filminde hayranların favori karakterlerinden biri olan Aragorn’un oldukça göze çarpacağını ve kendisinin, Peter Jackson ve Fran Walsh’ın gerçekten Viggo Mortensen’in rolünü yeniden üstlenmesini umduğunu anlattı. Şu anda büyük soru, bunu kabul edip etmeyeceği.

Boyens, “Dürüst olmak gerekirse, bu tamamen Viggo’ya ve iş birliğine bağlı, ve biz şu anda çok erken bir aşamadayız,” dedi. “Viggo ile konuştum, Andy [Serkis] onunla konuştu, Peter [Jackson] onunla konuştu, hepimiz birbirimizle konuştuk ve dürüst olmak gerekirse, Aragorn’u başkasının oynamasını hayal bile edemiyorum, ama bu tamamen Viggo’ya bağlı. Andy onunla çalışmak istiyor, ancak bu, AI kullanımı olarak değil, dijital makyaj hakkında ve bu, Viggo tarafından yapılıp yapılmayacağı senaryonun ne kadar iyi olduğuna tamamen bağlı.” diye ekledi.

Film, “Yüzük Kardeşliği” olaylarıyla paralel olarak devam eden veya bir prequel olarak değil, Bilbo’nun doğum günü partisinden sonra ancak Moria Madenleri’nden önce başlayan bir hikaye olacak. Ayrıca daha önce bildirildiği üzere iki film değil, tek bir film olacak ve diğer film tamamen ayrı bir “Yüzüklerin Efendisi” projesi olacak.