Bir Ejderha Gibi: Sonsuz Zenginlik, PC’de sorunsuz çalışıyor.

Bir Ejderha Gibi: Sonsuz Zenginlik, PC’de sorunsuz çalışıyor.

SEGA, Like a Dragon: Infinite Wealth’ı piyasaya sürdü. DSO Gaming’in yazarları, oyunu NVIDIA GeForce RTX 4090’da hızlı bir şekilde test etmeye karar verdiler ve PC performansı hakkında ilk izlenimlerini paylaştılar.

Bu ilk testler için kullanılan bileşenler şunlardı: AMD Ryzen 9 7950X3D, 32 GB 6000 MHz DDR5 bellek ve NVIDIA GeForce RTX 4090, 64 bit Windows 10 sürümü ve GeForce 551.23 sürücüsü.

Like a Dragon: Infinite Wealth, Dragon Engine üzerinde çalışıyor. Testler için ilk bölge ve ilk bölümdeki açık dünya kullanıldı. Bu bölge, oyunun geri kalanının nasıl çalıştığını oldukça iyi bir şekilde göstermeli.

Iyi haber, NVIDIA GeForce RTX 4090’ın 4K/Max kendi ayarlarında sürekli olarak 90 kareden fazla hızı koruyabildiği. Ayrıca şehirde dolaşırken ve shader derleme sırasında herhangi bir takılma veya gecikme fark edilmedi. Shaderları derleme sırasında dahi herhangi bir kesintiyle karşılaşmayacaksınız. Sonuçta, oyun ilk başlatıldığında kendi shaderlarını derleyecektir.

Like a Dragon: Infinite Wealth, önceki oyun olan Like a Dragon: The Man Who Erased His Name’den de daha iyi görünüyor. En azından oyunun ilk bölümlerinde en çok etkileyen şey, iç mekanlardı. Ryu Ga Gotoku stüdyosu, daha gelişmiş bir aydınlatma sistemi sayesinde iç mekanları geliştirdi. Like a Dragon: Infinite Wealth, güçlü ve hoş bir ilk izlenim bıraktı.