Black Desert Cadılar Bayramını Tüyler Ürpertici Etkinliklerle Kutlayacak

Black Desert Cadılar Bayramını Tüyler Ürpertici Etkinliklerle Kutlayacak

Pearl Abyss bugün, Black Desert'ta Cadılar Bayramını kutlamak için tüyler ürpertici çeşitli etkinliklerin yolda olduğunu duyurdu. Maceracılar, Cadılar Bayramı tema parkının tadını çıkarabilecek, özel mücadelelere katılabilecek, korkunç bosslarla yüzleşebilecek ve ilgi çekici ödüller kazanabilecekler.

Cadılar Bayramı Etkinlikleri Başlıyor

Black Desert, tüm Cadılar Bayramı meraklılarını perili bir Cadılar Bayramı tema parkı olan Marni'nin Ürpertici Oyun Parkı’na davet ediyor. Ana görev serisinde maceracılar, Marni ve Valentine gibi NPClerle karşılaşacak ve hikayeyi takip edip bir gizemi çözerek, araştırmacı maceracıları ödüllendirecek bir “Cadılar Bayramı Cosplay Kutusu” kazanacaklar.

9 Kasım'a kadar Marni'nin şeytani yaratığı “Saf Yürek No. 12” ve uğursuz Kara Cadı “Isabella” günde bir kez belirli bir saatte ortaya çıkacak. Bu bossların her biri, onları yenmek için benzersiz bir yöntem kullanmayı gerektiriyor. Örneğin, Saf Yürek No. 12'ye yalnızca mücadelelerden elde edilen Dönüşüm Kitapları aracılığıyla mekanik bineklerden birine dönüşen maceracılar meydan okuyabilir.

 

Maceracılar Cadılar Bayramında Ödüle Doyacak

Maceracılar ayrıca sadece oyuna giriş yaparak da kazançlı ödüller elde edebilecek. Bugünden başlayarak 7 Kasım'a kadar, oyuna giriş yaparak “[Müzik Kutusu] Cadılar Bayramı Gecesi” ile başlayan ve daha sonra Doktor Marni'nin Makine Kutusu, Yaramaz Kabak Kutusu ve Shakatu'nun Gösterişli Kutusu ile devam edecek olan özel bir ödül serisini başlatabilecekler.

Önümüzdeki hafta daha da tüyler ürpertici etkinlikler geliyor. Bu arada, Black Desert'ın Cadılar Bayramı etkinlikleriyle ilgili daha fazla detayı burada bulabilirsiniz.