Black Desert Mobile'da Yeni Uyanış Sınıfı Hwaryeong ve Sezon Öncesi Vergi Vagonu ile Tanışın

Black Desert Mobile'da Yeni Uyanış Sınıfı Hwaryeong ve Sezon Öncesi Vergi Vagonu ile Tanışın

Pearl Abyss bugün yeni sınıf “Hwaryeong”un Black Desert Mobile'a geldiğini duyurdu. Ayrıca 2023 Heidel Şöleni sırasında daha önce duyurulduğu üzere, maceracılar Sezon Öncesi Vergi Vagonu'nun tadını çıkarabilecekler.

Aydınlanmış alevlerin Do ustası Hwaryeong, tilki ruhu alevinin gücünü kontrol etmek için Çağrı Yelpazesi’ni bir araç olarak kullanan Maegu'nun uyanış sınıfıdır. Çocukluğundan beri kullandığı Çağrı Yelpazesi ile, tilki ruhunun Tilki Ateşi’ni kontrol eder. Tilki Ateşi ile güçlendirilmiş olarak düşman saldırılarından hızla kaçabilir ve kendi saldırılarına sorunsuzca kombo yapabilir.

 

Hwaryeong’un Becerileri Neler?

Ana silahı Çağrı Yelpazesi olan Hwaryeong, yakın ve orta menzilli dövüş stillerinde güçlü, dans benzeri hareketler sergiler. Hwaryeong'un ana becerileri aşağıdaki gibidir:

  • Twirling Rhapsody (Delici Dans): Hwaryeong zarifçe döner ve düşmanlarını sıkıştırmak için ileri atılır.
  • Emberclaw Slash (Ateş Pençesi): Bu beceri ile Tilki Ateşi'nin gücünü kullanarak düşmanlarını güçlü bir şekilde iter.
  • Foxflare Charge (Tilki Hamlesi): Hwaryeong vücudunu tilki ruhunun Tilki Ateşi ile sarar ve yakıcı bir acı vermek için düşmanlarının üzerine hücum eder.
  • Foxspirit Conduit (Tanrısal Kutsama): Hwaryeong, tilki ruhunun Tilki Ateşi ile kendi gücünü harmanlayarak kusursuz bir bütün oluşturur. Biriktirerek kullanıldığında, yeteneklerini de geliştirir.

Hwaryeong'un savaş tanıtımını buradan ve ön izlemesini ise buradan izleyebilirsiniz.

Vergi Vagonu Etkinliği Başlıyor

Yeni sınıfın yanı sıra Black Desert Mobile, ilk olarak 2023 Heidel Şöleni’nde duyurulan Sezon Öncesi Vergi Vagonu'nu da tanıttı. Vergi Vagonu, savunan grubun saldıran grubu hedeflerine ulaşmadan önce durdurmaya çalıştığı Bağlantı Noktası/Fetih Savaşı içeriğinin bir genişlemesidir. Sunucu başına en fazla 100 katılımcı saldıran taraf olarak ve en fazla 10 katılımcı da savunan taraf olarak katılabilir. Her sunucuda bir Vergi Vagonu'nun kalktığı toplam beş sunucu vardır.

Maceracılar Vergi Vagonu içeriğine 28 Ekim Cumartesi gününden itibaren bir sonraki duyuruya kadar, her cumartesi saat 19:00 ile 19:20 (yerel saat) arasında katılabilirler. İçeriğe katılabilmek için Maceracı klanlarının belirli bir Bağlantı Noktasını veya Valencia Kalesini işgal etmeleri gerekmektedir. Katılan maceracılar birincil ödül olarak Gümüş Para kazanabilirler.

 

Yepyeni Ödüller Maceracıları Bekliyor

Son olarak, yeni sınıfın gelişini kutlamak için maceracıları bir dizi etkinlik bekliyor. Maceracılar, 20 Kasım'a kadar her gün giriş yaparak Kara İnciler, Yenileme Parşömenleri, Kaos Kristalleri ve daha fazlası dahil olmak üzere kazançlı ödüller elde edebilecekler.

Daha fazla bilgi için Black Desert Mobile'ın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.