Black Desert TürkiyeMENA’da Bayram Kutlamaları Devam Ediyor

Black Desert TürkiyeMENA’da Bayram Kutlamaları Devam Ediyor

Pearl Abyss bugün, Bayram kutlamalarının Black Desert TürkiyeMENA’da tüm hızıyla devam edeceğini duyurdu. Maceracılar, bu fırsatı karakterlerini daha hızlı geliştirmek ve oyunu kalıcı olarak ücretsiz oynamak için değerlendirebilir.

black-desert-turkiyemenada-bayram-kutlamalari-devam-ediyor (2)

Hazine Eşyaları Daha Kolay Bulunabilecek 

Maceracılar şimdi değerli hazine eşyalarını daha kolay bulabilecekler. Hazineler, Şahmeran İni ve Dikenli Ağaç Ormanı da dahil olmak üzere daha fazla avlanma sahasında bulunabilecek. Maceracılar bu avlanma sahalarının tam listesine ve etkinlik süresine oyunun resmi web sitesinden ulaşabilirler.

Ayrıca, tüm sunucularda hem Eşya Düşürme Oranı hem de Yaşam EXP için +%50 etkilerinin alınabileceği bir Hot Time etkinliği gerçekleşecek. Bu Hot Time etkinliği sırasında, Maceracılara hazine eşyaları da dahil olmak üzere çeşitli eşyaları aramaları tavsiye ediliyor.

black-desert-turkiyemenada-bayram-kutlamalari-devam-ediyor (1)

Steam ve Resmi Web Sitesinde Büyük İndirim

Maceracılar, Bayram kutlamalarının başka bir parçası olarak, Black Desert TürkiyeMENA’yı daha uygun bir fiyata satın alabilecekler. Resmi web sitesinde ve Steam'deki çeşitli oyun paketlerinde uygulanacak %50 indirimden faydalanabilecekler.

Bunun yanında Black Desert’ı kalıcı olarak ücretsiz oynayabilme fırsatı da sunulacak. Kalıcı Erişim hem yeni Maceracılar hem de Misafir Kartı kullanarak Black Desert oynayanlar için geçerli olacak. Maceracıların, kalıcı erişim alabilmek için karakterlerinden biri ile en az level 50’ye ulaşmaları gerekecek.

Daha fazla bilgiyi Black Desert TürkiyeMENA'nın resmi web sitesinde bulabilirsiniz: tr.playblackdesert.com.