Black Ops 4 Battle Royale Modu 60FPS’de Çalışmıyor Olabilir

Black Ops 4 Battle Royale Modu 60FPS’de Çalışmıyor Olabilir

Black Ops 4 Blackout

Black Ops 4 Blackout

Call Call of Duty‘i bazılarına çok cazip kılan kısmı, çok oyunculuğun 60 FPS’de nasıl çalıştığını ve bu da deneyimin akıcı ve pürüzsüz olmasını sağlıyor. Şimdi Activision, Black Ops 4’ün battle royale modu Blackout’un bu kare hızında çalışacağına söz veremeyeceğini söyledi.

Tasarım direktörü David Vonderhaar, yapılan röportajda Blackout hakkındaki sorulara yanıt verdi. Bunlardan birisi de kare hızı ile ilgiliydi. Vonderhaar, Blackout’un teknik olarak 60 FPS’de çalışabileceğini söyledi ve 60 FPS’nin her zaman hedef olduğunu söyledi, ancak oyunun her zaman bunu başaramayabileceğini söyledi.

Black Ops 4, PS4, Xbox One ve PC’ye gelecek. Ancak Vonderhaar’ın Blackout’un kare hızı ile ilgili konuşurken hangi platformları kastettiği açık değil.

Bununla birlikte, Vonderhaar’ın daha kesin olduğu şey, Black Ops 4’ün, 30 FPS gibi daha düşük bir kare hızında kilitlenmeyeceğidir.

Blackout, Call of Duty tarihinin en büyük haritasında yer alır. Bu, çok sayıda oyuncuyla birlikte ve silahların, taşıtların ve diğer eşyaların karışımı, geleneksel çok oyunculuğa kıyasla Blackout’un teknik karmaşıklığına katkıda bulunabilir. Bu da Blackout’un belirli durumlarda kare hızı perspektifinden nasıl performans gösterdiğini etkileyebilir.

Black Ops 4 Blackout beta, diğer sistemlere gelmeden önce 10 Eylül’de PS4’te başlıyor.