Black Ops 4 Geliştiricileri Blackout Haritası Değişikliklerini ve Yeni Modları Sunuyor

Black Ops 4 Geliştiricileri Blackout Haritası Değişikliklerini ve Yeni Modları Sunuyor

Blackout Haritası Değişiklikleri ve Yeni Modlar

Blackout Haritası Değişiklikleri ve Yeni Modlar

Treyarch, Call of Duty: Black Ops 4 için sürekli olarak yeni güncellemeler ve içerikler sunmaya devam ediyor. Geliştirici, hayranlara bu hafta popüler nişancı için öne çıkanlara bir göz attı; bu üç oyun kipinde bir çift XP hafta sonu etkinliği, PS4 sürümü için yeni çok oyunculu, Blackout oynatma listeleri ve daha fazlası var.

14 Şubat’tan itibaren Treyarch, Sevgililer Günü Feed hafta sonunu başlatıyor. Hafta sonu boyunca, oyuncular çok oyunculu modda çift XP ve silah XP, Zombies’de double XP ve Nebulium Plazma, Blackout battle royale modunda iki kat daha fazla değer kazanacaklar. Etkinliğin 19 Şubat Salı günü bitmesi planlanıyor.

Ondan önce Treyarch, 12 Şubat’ta PS4’te iki özel modu başlatacak. Bunlardan ilki, oyuncuları öldürdüğü her düşman için 100 yerine 150 puanla ödüllendirecek olan çok oyunculu için Arms Race Team Deathmatch. Bu arada Blackout, Close Quarters Frenzy’nin başka bir yinelemesini alacak. Çöküş bu modda daha da hızlı bir şekilde gerçekleşir ve bulacağınız tek silahlar; SMG’ler, çifteler, tabancalar ve Bowie Bıçakları’dır.

Blackout’tan bahsetmişken, Treyarch’ın mod için planlanmış büyük bir şeyi olduğu anlaşılıyor. Twitter’da, resmi Call of Duty hesabı, Blackout haritasının bir taslağını içeren kısa ve şifreli bir video paylaştı. Plan daha sonra haritanın sağ alt köşesinde büyük bir tanesiyle kapatılan kırmızı X ile işaretlenmiştir. Treyarch, bunun ne anlama geldiğiyle ilgili daha fazla bilgi paylaşmadı, ancak yakın gelecekte haritaya bazı büyük ayarlamalar yapılacağı öne sürüldü.

Son olarak, Treyarch bu hafta “Bir sonraki Operasyonumuzda tüm modlara gelen yeni içeriğin” önizlemesini sunacağını söylüyor. Stüdyo bunun ötesinde daha fazla ayrıntı paylaşmadı.