Black Ops 4 Güncellemesi Birkaç Çökme Hatasını Düzeltiyor

Black Ops 4 Güncellemesi Birkaç Çökme Hatasını Düzeltiyor

Black Ops 4 Güncellemesi

Black Ops 4 Güncellemesi

Call of Duty: Black Ops 4 çok çeşitli kararlılık hatalarını ele almak ve birkaç kilitlenme hatasını düzeltmek için bir yama yayınladı. Duyuruda, Treyarch ağ performansıyla ilgili şikâyetlere de değinerek, ilk lansman gününü geçtikten sonra ilerlemeye devam edeceğine söz verdi.

Yama notlarına göre, 21 Ekim güncellemesi, Multiplayer ve Zombies modlarında Master Prestige oyuncularını etkileyen bir kilitlenmeyi düzeltiyor ve bazı ilgili kullanıcı arayüzü sorunlarını ele almak için gelecekteki güncellemeler geliyor. Aynı zamanda Zombies’de donatılmış Frugal Fetish ile bir Shield işçiliği yaparken bir çökmeyi de ele alıyor. Diğer konular arasında, Blood of the Dead’de doğru şekilde görüntülenemeyen Shield, Blackout‘un Stash listesinde düzgün görünmeyen öğeler, Collapse dairesinin görünmez olmasına neden olan bir hata ve diğer çeşitli sorunlar bulunuyor. Ayrıca, ağ performansının önümüzdeki birkaç hafta boyunca gerçekleştirilmesi için bir dizi güncelleme vaat edildi.

Notlarda, “Oyuncularımız için en yüksek kalitede çevrimiçi deneyimi sağlamak için oyunu ve özellikle ağ performansını optimize etmek için sürekli çalışıyoruz. Aynı anda bir çok küresel sunucuya sahip olduğumuz kadar büyük bir popülasyona sahip bir oyun lansmanında, diğer tüm faktörlere göre en yüksek öncelik olarak oyun istikrarını sağlamak için altyapımızı yapılandırıyoruz. Artık oyunun ilk lansmanını geçtiğimizden, topladığımız gerçek dünya verilerini kullanarak, dünya çapında ince ayarlı ağ performansına odaklanıyoruz. Önümüzdeki iki hafta boyunca, ağ kurulumumuza başladığımızdan bu yana oyuncularımızın deneyimlerini geliştirmeye devam edecek çeşitli güncellemeleri kullanıma sunacağız. Her zaman söylediğimiz gibi, lansman sadece bir başlangıçtır ve biz Black Ops 4’ü şimdiye kadar sunduğumuz en iyi destekli oyunu yapmaya kararlıyız.” yazıyor.

Call of Duty: Black Ops 4 Ekim 21 Güncellemesi

Genel
– Karışık
– – Multiplayer ve Zombies’deki Master Prestige oyuncularının maçlarının sonunda bir çökmeye hitap etti. Gelecekteki bir güncellemede ilgili kullanıcı arayüzü sorunları için daha fazla iyileştirme planlıyoruz.
– – Tüm modlarda genel kararlılık iyileştirmeleri.

Zombies
– Karışık
– – Shield Frugal Fetish ile donatırken bir çökme ele alındı.
– – Tüm haritalarda çeşitli kararlılık düzeltmeleri.
– Blood of the Dead
– – Oyuncu için doğru güncellenmiş sürümü göstermeyen Shield ile ilgili bir sorunu ele aldı.
– Classified
– – Custom Mutations eşleşmesinde gücü açarken kilitlenme sorunu elealındı.

Blackout
– Stash Looting
– – Stash listelerinde gezinmek için oyuncuların d-pad üzerinde sağa veya sola kaydırmak zorunda oldukları bir konu ele alındı.
– Circle Collapse
– – Daraltma döngüsünün bazen oyunculara görünmez olduğu bir sorun ele alındı.

Multiplayer
– Scoreboard
– – Eğer skorbord ölümden hemen sonra açıldıysa, skorbordun yanlış skorunu vurgulayan bir sorun ele alındı.
– Uzmanlar
– – Ruin ile sprint yaparken atlamak artık diğer tüm Uzmanlarla aynı şeyi yapıyor.