Black Ops 4 Güncellemesi Dengeli Kesin Silahlar

Black Ops 4 Güncellemesi Dengeli Kesin Silahlar

Black Ops 4 Güncellemesi

Black Ops 4 Güncellemesi

Treyarch, Call of Duty: Black Ops 4‘teki üç çok oyunculu modda büyük bir dengeleme güncellemesi yayınladı. Güncelleme, oyunun öne çıkan oynatma listelerinde de birkaç değişiklik yapıyor.

Multiplayer modda, en büyük değişiklik özellikli oynatma listesine Gun Game‘in eklenmesidir. Bir Black Ops hayranı favorisi, oynatma listesi belirli bir silah seti ile sizi ortaya çıkarır ve başka bir oyuncuyu öldürdüğünüzde seti değiştirir. Genellikle, bir oyuncu her sette dolaşabildiği zaman bir maç sona erer, ancak Black Ops 4 de Chaos Domination adlı oynatma listesinin ikinci bir varyasyonunu ekliyor. Bu güncellenmiş versiyonda, oyuncular hala farklı silah kümeleri arasında dolaşıyorlar, ama maçlar, herkes için ücretsiz olmak yerine iki takım arasındadır ve kazanan, bölgeleri ele geçirerek ilk önce hangi takımın 150 puan alabileceğine karar verilir.

Blackout için, seçili oynatma listesine 100 oyunculu solo eklendi. Hem ikili hem de dörtlüde maksimum oyuncu sayısı da 88 olarak belirlendi. Zombies için, şimdi Hardcore veya Realistic zorlukta oynarken çok daha hızlı bir şekilde deneyim kazanacaksınız. Ayrıca, oyuncuların özel silahlarını süresiz olarak tutmalarına izin veren bir istismar düzeltildi.

Güncellemenin geri kalanı, üç modda silahları, zırhı ve araçları dengeler. Çok sayıda ürün dengelenmeye başladı, bu yüzden geçmişte sizin için çalışmış olan stratejiler şu andaki kadar etkili olmayabilir. Tüm değişiklik listesi için, güncellemenin Treyarch’ın alt yapılandırmasında bulunan tam yama notlarını okuyabilirsiniz.