Black Ops 4 Operation Grand Heist Güncellemesi PS4’te Çıktı

Black Ops 4 Operation Grand Heist Güncellemesi PS4’te Çıktı

Black Ops 4 Operation Grand Heist Güncellemesi

Black Ops 4 Operation Grand Heist Güncellemesi

Treyarch’ın Call of Duty: Black Ops 4 için yaptığı büyük Operation Grand Heist güncellemesi PS4’e ulaştı. Güncelleme yeni bir Uzman, haritalar ve silahlar da dahil olmak üzere çevrimiçi nişancıya, önümüzdeki birkaç gün içinde daha da fazlası olacak şekilde bir dizi yeni içerik sunuyor.

Güncelleme ile bugün başlatılan, multiplayer ve Blackout modları için yeni bir Uzman mevcut: Outrider. Treyarch ayrıca One in the Chamber olarak adlandırılan yeni bir çok oyunculu mod eklerken, Black Ops Pass’ı olanlar iki yeni çok oyunculu haritaya, Casino ve Lockup’a erişebiliyor.

Black Ops Pass sahipleri Blackout için özel bir karaktere de sahipler: Zombie goril Cosmic Silverback. Treyarch’ın kısa süre önce piyasaya sürdüğü gibi, Blackout haritası da Ghost Town adı verilen yeni bir yerel ayarla genişletildi. Yerüstü alanı, Black Ops II haritası Standoff’tan sonra tasarlanırken, yer altındaki mağaralar Zombies haritası Buried’den esinlenilmiştir.

Zombies’den bahsetmişken bu mod ayrıca, Classified harita için Death-Con Five Gauntlet formunda yeni içerikler aldı. Treyarch ayrıca, “her oyuncunun etki alanı ve yaşam rejenerasyonu ile oyuncunun yakın dövüş hasarını önemli ölçüde artıran” yeni bir Perk, Ethereal Razor’u hayata geçirdi.

Diğer ekler ise; yeni Black Market silahları, kameraları, kıyafetleri, aksesuarları ve jestleridir. Treyarch, bu hafta sürekli yeni içeriğe sahip. 20 Şubat’tan itibaren geliştirici, “tanıdık bir yeni Operasyona hoş geldin diyor” ve ertesi gün ilk League Play etkinliğini başlatacak. Son olarak 22 Şubat’ta Blackout, üç yeni araç tanıtan yeni Hot Pursuit modunu alacak: SUV, PBR ve Muscle Car.

Operation Grand Heist gibi, Hot Pursuit ilk PS4’te yayınlanacak ve bir sonraki hafta Xbox One ve PC’ye genişleyecektir. Güncelleme hakkında daha fazla bilgiyi Treyarch’ın blogunda buradan okuyabilirsiniz.