Black Ops 4 PS4’te Yeni Blackout Haritası Alcatraz’ı Tanıtıyor

Black Ops 4 PS4’te Yeni Blackout Haritası Alcatraz’ı Tanıtıyor

Call of Duty: Black Ops 4 Alcatraz

Call of Duty: Black Ops 4 Alcatraz

Call of Duty: Black Ops 4, battle royale modu Blackout için yeni bir harita tanıtıyor. Harita ilk önce 2 Nisan’da PS4’te yayınlanacak. Yeni harita, oyunla birlikte gelen standart Blackout haritasından biraz daha küçük olacak, ancak turizmi ve aynı zamanda Nic Cage filmi: Alcatraz için bilinen ikonik bir konuma dayanıyor. Fragmanı inceleyebilirsiniz.

Black Ops 4 Alcatraz Fragmanı

Alcatraz, San Francisco kıyılarındaki adada bir hapishanedir. Gerçek olanı 1963’te kapandı ve o zamandan beri popüler bir turistik yer haline geldi ve sık sık popüler kültürde kullanıldı. Black Ops 4‘ün bu sürümü, oyunculara binalar ve gözetleme kuleleri arasında, içeride hücreler ve sıkı koridorlar arasında hayatta kalmak için savaşırken adaya yakın çarpışmalar getirecek.

Blackout, rekabetçi çok oyunculu ve kooperatif Zombies moduyla birlikte, Black Ops 4’teki üç moddan biridir. Bu yılki Call of Duty oyunu, serinin normal tek oyunculu mücadele modundan vazgeçmişti. Activision sürekli olarak modlarına yönelik güncellemeler yayınlıyor, en son St. Patty temalı Shamrock ve Awe güncellemelerini yeni kozmetikler ve diğer güzelliklerle birlikte ekledi.

Bundan önce standart haritasındaki bir güncelleme ve bir Hardcore oyun modu gibi bazı yaşam kalitesi güncellemeleri yaptı. Bu, çok oyunculu ve Zombies modunda da çeşitli değişiklikler yapan bir güncelleme ile geldi. Operasyon Grand Heist, baharın büyük içerik güncellemesiydi, yeni bir Uzman, silahlar, Gauntlet modu ve çok daha fazlasını ekledi.