Black Ops 4’ün Büyük Ücretsiz Operation Absolute Zero Güncellemesi Yakında PS4’te

Black Ops 4’ün Büyük Ücretsiz Operation Absolute Zero Güncellemesi Yakında PS4’te

Black Ops 4 Operation Absolute Zero

Black Ops 4 Operation Absolute Zero

Treyarch, oyunun geçtiğimiz Ekim ayında başlatılmasından bu yana Call of Duty: Black Ops 4 için düzenli güncellemeler yapıyor. Ama en büyük olanı henüz bu hafta gelecek. 11 Aralık’ta geliştirici, yeni bir oynanabilir karakter, günlük Zombies görevleri, Black Market’i yenilemeyi ve daha fazlasını içeren ücretsiz bir dizi içerik güncellemesi olan Operation Absolute Zero‘yu kullanıma sunuyor.

PS4’e gelecek olan Operation Absolute Zero, bir PC ve Xbox One sürümü daha sonra gelecek şekilde ayarlanmıştır. Diğer şeylerin yanı sıra, karışımda yepyeni bir uzmanı da tanıtacak: Zero. Yeni Black Market’te 1. kademeyi tamamlayarak oyuncuların kilidini açtıktan sonra hem çok oyunculu hem de Blackout modunda kullanılabiliyor olacak ve “güçlü hack araçlarıyla düşmanları bozabilir ve dağıtabilir”.

Operation Absolute Zero, Blackout haritasına yeni bir konum da getirecektir: Hijacked. Treyarch, bölgenin Black Ops 2‘nin klasik haritasından esinlendiğini söylüyor. Geliştirici ayrıca, ARAV adı verilen battle royale moduna yeni bir zırhlı araç ekledi. Bu arada Zombies modu, oyuncuların XP ve Nebulium Plasma kazanması için tamamlayabilecekleri yeni günlük mücadeleler olan Daily Callings alacak.

Bunun üzerine Operation Absolute Zero, Black Market’i yenileyecek. Treyarch, güncellemeyi takiben ilerlemenin “daha basit ve daha ödüllendirici” olacağını ve “topluluktan sıkça talep edilen yeni içerik türlerini” tanıtacağını söylüyor. Ayrıca, geliştirici yeni bir Assault Rifle ve Contraband yayın havuzuna bir “hızlı ateş” SMG ekliyor.

Güncellemeden kısa bir süre sonra, Treyarch Black Ops 4‘te bir tatil etkinliği başlatacak. İlk olarak 13 Aralık’ta PS4’te başlıyor. Geliştirici, etkinliğin bir parçası olarak Blackout moduna sezonluk Special Event katmanı ve süslemeler sunarken; Zombies modu, oyunculara yeni “sezonluk kişiselleştirme ödülleri” kazanma şansı veren sınırlı süreli Winter Calling etkinliğini sunacak. Treyarch’ın resmi web sitesindeki Operation Absolute Zero ile ilgili daha fazla bilgiyi okuyabilirsiniz.