Black Ops 4’ün Güncellemesi PS4’te Yeni Blackout Modu ve Daha Fazla Zırh Ayarı Sunuyor

Black Ops 4’ün Güncellemesi PS4’te Yeni Blackout Modu ve Daha Fazla Zırh Ayarı Sunuyor

Black Ops 4’ün Güncellemesi

Black Ops 4'ün Güncellemesi

Treyarch, Call of Duty: Black Ops 4 için bir güncelleme daha yaptı. Bu hafta, geliştirici Blackout modunda zırhın çalışma biçiminde büyük değişiklikler yapacak, Zombies klasik silahlar ekleyecek ve PS4’te bir başka sınırlı süreli etkinliğe başlayacak olan 1.12 numaralı yamayı başlatacak.

Reddit’teki bir yazıda Treyarch, bu haftaki güncellemeyle gelen en büyük ayarlamaları ve eklemelerini ana hatlarıyla açıkladı. Geliştirici, diğer şeylerin yanı sıra, Blackout modunda zırh, sarsıntı ve küme bombası üzerinde daha fazla değişiklik yapacak.

Değişikliklerin tam listesi, bu haftaki yama notlarında ayrıntılı olarak açıklanacak. Ama Treyarch, zırhın “geniş kapsamlı” zarar görmesini önlediğini söylüyor. Bunun üzerine, geliştirici seviye 3 zırhı onarmak için gereken zırh plakalarının sayısını arttırırken, küme bombalarının patlaması için geçen süreyi de artırmaktadır.

Zombies modunda, bu haftaki güncelleme her haritada Mystery Box’a ve Zombies Armory’e beş silah tanıtacak: MP 40, Grav, Daemon 3XB, SWAT RFT ve KAP 45. Treyarch, MP 40 ve Grav’ın “Armory’de varsayılan olarak kilidi açılacağını” söyledi. PS4 versiyonu ayrıca 29 Ocak’tan itibaren ikinci Zombies Gauntlet’ini alıyor: IX haritası için “Vini, Vidi, Zombie!”.

Ayrıca PS4’te Treyarch, Blackout’ta başka bir sınırlı süreli modu başlatıyor. Buna Ambush denir. Geçerli Down But Not Out modunu değiştirmek üzere ayarlanmıştır ve yalnızca keskin nişancı tüfekleri, yakın dövüş saldırıları, rampalar ve sürekli çökmekte olan bir daireye sahiptir. Down But Not Out modu, Xbox One ve PC’de bir hafta daha kullanılabilir durumda kalacak.