Black Ops 4’ün Operation Grand Heist Güncellemesi Şimdi Xbox One ve PC’de Aktif

Black Ops 4’ün Operation Grand Heist Güncellemesi Şimdi Xbox One ve PC’de Aktif

Black Ops 4 Operation Grand Heist

Black Ops 4 Operation Grand Heist

Treyarch, Call of Duty: Black Ops 4 için yeni bir güncelleme daha yaptı. Geçtiğimiz hafta PS4’teki gelişiminin ardından, büyük Operation Grand Heist güncellemesi şimdi Xbox One ve PC’de yayınlanıyor ve her iki platforma yeni bir karakter, haritalar, silahlar ve daha fazlasını getiriyor.

Güncelleme ayrıca çok oyunculu oyunlar için üç yeni silah getiriyor: Switchblade X9 SMG, Rampage tam otomatik çifte ve Cha-Ching para çantası yakın dövüş silahı. Bu aynı şekilde Black Market de açılabilir. Black Ops Pass sahipleri ayrıca iki çok oyunculu harita Lockup ve Casino’ya erişebiliyorlar.

Blackout‘taki ada, yeni bir bölge olan Ghost Town ile genişletildi. Yerüstü kısmı Outlaw haritasına dayanırken, yer altındaki mağaralar Zombies Buried haritasından esinlenmiştir. Black Ops Pass sahipleri de Zombie gorilla Cosmic Silverback adlı yeni bir karaktere daha erişebiliyorlar.

Güncellemeyi tamamlayan, Zombies modu için yeni bir Gauntlet’in yanı sıra, One in the Chamber da dahil olmak üzere çok oyunculu yeni Featured Playlists’tir. Bu modda oyuncuların üç canı ve tek bir kurşunu vardır; bir düşmanı vurdukları ya da yakın dövüş saldırılarıyla hallettiklerinde, başka bir mermi ve 100 puan kazanacaklardır. Tüm yama notlarıburadan Reddit’te okuyabilirsiniz.